Centrul Craiovei înflorat. Plus o surpriză.

În primul rând, deşi vine cu o oarecare întârziere, aş vrea să transmit tuturor celor care şi-au sărbătorit ieri onomastica: La mulţi ani!!! Să aveţi parte de pace, fericire, sănătate şi multe succese!

 

În al doilea rând, mă ştiţi bine că sunt o admiratoare a detaliilor, de aceea recunosc că am fost plăcut surprinsă atunci când, la o plimbare în centrul Craiovei, am descoperit o mulţime de aranjamente florale minunate. O mulţime boemă şi colorată, cu accente creţe sau verzui, totul parcă era un tablou reuşit (şi încă mai este. Dacă treceţi prin centrul Craiovei, nu le rataţi. Sunt chiar lângă English Park). Şi, pentru că sigur doriţi să vedeţi pozele, iată ce delicii am găsit:

flori1flori5flori3flori2

Sunt minunate, nu-i aşa?

Verişoara mea a avut „grijă” să mă surprindă în timpul photoshooting-ului:

flori4flori8

Concentrare maximă pe mine 😆 .

 

Şi…pentru că nu pot rămâne în urmă cu ştirile…vă prezint şi vouă noua mea tunsoare 😀 :

f41 f61

Ce părere aveţi? Este opera lui Radu de la Salon D.R.D Styling. Îmi place la nebunie! Chiar îmi doream ceva nou, mai ales că ultima experienţă pe care am avut-o la un „mare” salon m-a lăsat practic fără nicio buclă. Acum desigur, părul mi s-a ondulat natural, aşa că în viitoarele poze nu mă mai veţi vedea chiar aşa 😉

Vă doresc un sfârşit de săptămână liniştit şi plăcut! 😀

Reclame