Despre mine

tutore (23)1

Niciodată nu am fost o maestră a prezentărilor, însă acum voi încerca să mă apropii cât mai mult de una 😀

Numele meu este Andreea Claudia, în prezent am 21 de ani (sunt născută pe 21 februarie). Sunt studentă în anul II la Bucureşti şi sunt mereu pe drum făcând vizite constante între Craiova şi capitala noastră mult iubită.

Sunt o mare admiratoare a fashionului (era greu de observat? :D) şi o preocupare constantă a mea este să mă informez asupra celor mai noi tendinţe şi să creez ţinute care să vă inspire de fiecare dată. Nu pretind că acestea ar fi perfecte, dar încerc să le fac cât mai diversificate şi în cât mai multe stiluri astfel încât să se deschidă către un public variat.

Printre alte preferinţe ale mele se numără cititul (iubesc cărţile din colecţiile Chic şi Cocktail, sunt o mare admiratoare a lui John Grisham, Clive Cussler, Tom Clancy, Julie Garwood, Amanda Quick), plimbatul (mai ales pe la magazine -oops!-) şi discuţiile lungi în familie (sunt cam guralivă în familie, în restul timpului sunt tipul care reţine şi ascultă).

Un alt subiect preferat de-al meu este matematica. Ştiu că poate părea ciudat, dar m-am ataşat mult de acest obiect Este unul dintre contrastele care mă caracterizează. Îmi place să pătrund adânc în subiect, să descopăr de ce se întâmplă anumite lucruri şi să cercetez temele care mă atrag. Recunosc că, de când studiez matematica zilnic, mi-am îmbunătăţit modul de gândire şi am o viziune mult mai deschisă către cercetare. Cuvinte şi expresii ca „dacă şi numai dacă”, „teoremă şi inevitabil, demonstraţie”, „geometrie proiectivă” sau „limita unui şir” au devenit cotidiene pentru mine. Este o adevărată plăcere!

Îmi place foarte mult să creez modele pentru unghii, deja probabil mi-aţi văzut pozele cu ele.

Cântăreaţa mea preferată este Cheryl Cole, actorul meu preferat este Paul Wesley, am o tangenţă către WWE (mai ales cu The Shield mai nou), sunt o cititoare a blogurilor de fashion (recomand  http://itscamilleco.com/ ) şi îmi plac filmele de comedie la nebunie!

Reclame