Cum ne îmbrăcăm în prima zi de facultate?

O, da! Pun pariu că v-aţi gândit sigur la asta 😀 Sau poate că nu…..??????

Şi chiar dacă nu aţi făcut-o încă, sigur vă gândiţi la asta acum 😀 😉

 

Prima zi de facultate, la fel ca şi prima zi de şcoală, constituie un subiect de interes maxim pentru toţi, cu atât mai mult pentru noi fashionistele. De ce? Prima zi de facultate reprezintă ziua în care ne etalăm cea mai şic ţinută a momentului din dulapul nostru, ziua în care ne putem aranja şi crea outfituri care mai de care mai simpatice. Este ziua când uităm de durerea provocată de tocurile înalte, este ziua care acumulează toate pregătirile de dinainte şi desigur, este ziua noastră – a studenţilor! 😀

Vă voi prezenta şi ţinuta mea cât de curând şi sper să nu am prea multe critici 😆 .

Să nu uit! În cazul în care vom avea o zi friguroasă, puteţi apela la dresuri şi trench-uri 😉 Nu trebuie să ne îmbrăcăm neapărat gros 😀

Iată 5 ţinute create de mine pe polyvore care sper să ofere inspiraţie pentru prima zi de facultate:

1. Ready to start!

Botine cu toc pătrat, fustă roz cu pliuri, top cu imprimeu aztec, sacou elegant, geantă maxi , colier statement. Iată ingredientele unei ţinute pentru toate cele care vor să aducă puţină culoare din vara trecută 😀 .

zzzzbtf1

2. More casual

Botine cu platformă, skinny jeans, vestă de blugi (colorată sau normală), colier statement, geantă maxi. O ţinută pe placul celor care nu vor să se complice!

zzzzbtf2

3. Girly, yet professional

Pantofi oxford coloraţi, rochie elegantă, geantă şi brăţară în asorteu. Aveţi aici ţinuta care nu poate da greş .

zzzzbtf3

4. Staying casual

Pantofi oxford nude, jeans coloraţi, tricou cu text, sacou colorat, geantă maxi, colier statement. Casual şi totuşi şic!

zzzzbtf4

5. Lady-ish

Botine cu toc pătrat, rochie roşie, geacă de piele, geantă lucioasă, colier. O ţinută perfectă pentru un 1 octombrie perfect 😉 .

zzzzbtf5

Reclame