Cum ne îmbrăcăm pe caniculă?

Nu, nu mai iau bluza asta. Mă coc în ea!

 

Vai de mine! Nici să nu aud de pantaloni lungi. Exista aşa ceva vara?

 

Fusta aceea neagră m-a înnebunit ieri. Să nu o mai văd până la toamnă!

 

Recunoaşteţi oarecum aceste sintagme? Fac parte dintre expresiile voastre atunci când deschideţi dulapul şi vedeţi ce se află în el?

Ei bine, în caz afirmativ, am câteva soluţii fresh pentru voi pe care le-am creat pe polyvore (WARNING: imaginile vă vor face poftă de multă limonadă şi gheaţă!) :

1. Băieţeşte

Ignoraţi fustele, rochiţele şi sandalele cu tocuri şi inspiraţi-vă puţin din garderoba masculină! Veţi putea alcătui uşor o ţinută fresh dintr-o pereche lejeră de pantaloni scurţi, un top loose şi sandale fără toc. Propun accesorii exclusiv negre pentru a oferi un plus de masculinitate: o şapcă, geantă de umăr şi brăţară. 😉

zzzzsicpecanicula1

2. Fusta maxi

Un articol vestimentar care ne va aduce o senzaţie plăcută de răcoare este fusta maxi. Doar imaginaţi-vă o adiere plăcută care trece prin ea şi o mişcă elegant. Minunat, nu? Combinaţi o astfel de fustă maxi cu un cropped top (ştiţi voi, bluză scurtă), o pereche de sandale cu platformă, un colier elegant şi o geantă în asorteu. O ţinută cu adevărat feminină!

zzzzsicpecanicula2

3. Imprimeuri, imprimeuri, imprimeuri

Da, sunt în trend şi nu este deloc greu să le găsiţi prin magazine. Nu trebuie decât să vă alegeţi imprimeul favorit! 😀 Eu am ales o fustă în degradeu, o cămaşă cu imprimeu foarte drăguţ şi o pereche de sandale cu toc. Adăugaţi un plus de feminitate şi drăgălăşenie prin alegerea unei genţi elegante nude şi a unei fundiţe de pus în păr. Duuuuuuuuulce de tot!

zzzzsicpecanicula3

4. Nude este soluţia!

Această nuanţă se regăseşte cu siguranţă printre preferinţele designerilor şi nu este greu de ghicit de ce. Este elegantă şi merge cu de toate! Am creat o ţinută în nuanţe neutre prin alegerea unei rochiţe de culoarea untului, a unei perechi de balerini nude şi a unei pălării feminine cu dantelă. Plicul funky şi brăţara elegantă aduc un plus de efect.

zzzzsicpecanicula4

5. Pink-ish!

În cazul în care doriţi să atrageţi atenţia cu ţinuta creată, propun o combinaţie super colorată, dar colorată doar la un articol: fusta (puteţi alege ca bluza să fie colorată, nu este nicio problemă). Adăugaţi elemente neutre: o cămaşă lejeră, o pereche de sandale cu platformă, un colier atrăgător, o brăţară aurie şi o geantă în asorteu pentru a finisa un look de efect.

zzzzsicpecanicula5