Ţinute de…plajă

De cele mai multe ori, atunci când mergem la plajă, decidem să fim total lejere şi să ne protejăm de căldură. Cea mai facilă soluţie? Probabil o pereche de pantaloni scurţi sau o fustă mini şi un top colorat sau simplu. Voila! Ţinuta noastră perfectă.

Şi totuşi…ce-ar fi să lăsăm aceste bariere deoparte şi să încercăm şi alte combinaţii? Unele super şic care să ne evidenţieze farmecul feminin şi să ne dezvăluie pasiunea pentru fashion. Ei bine, dacă decidem să dărâmăm zidul de protecţie pe care l-am construit în jurul nostru, iată nişte ţinute de inspiraţie pentru voi 😉 :

1. Color me, babe!

Mergeţi la sigur prin alegea unui top colorat, dar aveţi grijă să adăugaţi şi un lănţişor. Acesta va aduce un plus de efect în mod clar! O pereche de pantaloni scurţi cu model şi o pereche de sandale uşoare vor construi o ţinută lejeră şi foarte şic. Fiţi atente la alegerea genţii de plajă! Una colorată cu model ar fi o opţiune mai mult decât simpatică.

zzzzplaja1

2. Do you dare?

Chiar aşa! Îndrăzniţi să creaţi o astfel de ţinută? Dacă da, iată paşii pentru a o obţine: alegeţi o fustă maxi într-o culoare oarecare la care adăugaţi o bustieră a cărei nuanţă să facă parte din familia de culori a fustei. Sandalele cu platformă ar fi foarte indicate (pentru a vă înălţa şi a elimina efectul fustei maxi), iar o geantă de plajă şi o pălărie cu boruri largi sunt clar nişte bonusuri drăguţe ale ţinutei!

zzzzplaja2

3. All that matters: the accesories

Aşa cum spune foarte bine titlul, accesoriile salvează clar ORICE ţinută. Da, vorbesc serios. Desigur, cu condiţia să fie bine alese. Dar, cred că recunoaşteţi această ţinută din descrierea din introducere. Ei bine, continuaţi să adoptaţi acest stil, dar încercaţi să-l îmbunătăţiţi prin alegerea unei genţi cu dungi (foarte trendy!), o pereche „şmecheră” de ochelari de soare şi o pălărie cu boruri largi.

zzzzplaja5

4. Back to…maxi dress

De ce alegerea unei rochii maxi ar fi potrivită pentru plajă? Hm, răspunsurile sunt variate, dar principalul motiv este următorul: sunt lejere. Aşa că, dacă aveţi de gând să vizitaţi în curând litoralul şi sunteţi în pană de inspiraţie în ceea ce priveşte ţinutele de băgat în bagaj, soluţia este rochia maxi. Combinaţi-o cu o pereche de sandale cu platformă şi o geantă de plajă şic.

zzzzplaja4

5. Chicccccccc

De cele mai multe ori, după ce mergem la plajă, optăm seara pentru o plimbare în staţiune sau la prânz pentru mersul la un restaurant care să ne domoleasă pofta de mâncare. Outfitul potrivit? Un top lejer, o fustă colorată cu pliuri, o pereche de bascheţi şi desigur, accesorii din plin: un colier colorat, o pereche de ochelari de soare şi nelipsita geantă de plajă!

zzzzplaja3

 

Mulţumesc pentru citirea articolului şi sper că v-am fost de ajutor. Vă aştept opiniile cu mare drag 😀

Reclame