Alo! În vogă!

Bine, bine, recunosc! Nu vă voi prezenta cine ştie ce piesă de vestimentaţia ultra modernă pe care nu aţi mai văzut-o în viaţă. Şi nici nu vă voi prezenta un articol recent promovat în rândul celebrităţilor sau ale designerilor.

Da, sunt purtaţi de celebrităţi. Da, îi vedeţi şi pe podiumurile caselor de modă. Da, îi purtaţi chiar şi voi! Începeţi să prindeţi conturul ideii? 😉 De fapt, astăzi am să vă vorbesc despre un hit al verii şi anume: pantalonii scurţi! Versatili, coloraţi, găsindu-se într-o varietate ameţitoare de modele şi perfecţi pentru caniculă, pantalonii scurţi cu siguranţă constituie un punct de atracţie al acestui sezon. Cea mai obişnuită formă a lor este cea de blugi. Simpli, monotoni şi foarte buni atunci când doriţi să puneţi în evidenţă o anumită piesă: spre exemplu, o bluză aurie modernă sau un sacou roşu sexy. Dar ce ne facem atunci când dorim să scăpăm de monotonie sau când găsim în magazin o pereche de pantaloni scurţi demenţiali? (iar aici fac referinţă la toate modele super care se găsesc 😉 )

Ei bine, în cazul în care doriţi să vă cumpăraţi o pereche de pantaloni scurţi mai altfel sau aveţi unii deja ori vreţi să vedeţi ce mai este pe la modă, iată 5 ţinute pe care le-am creat pe polyvore:

1. În dungi

Dungile au reprezentat şi încă mai reprezintă un trend şic care merită încercat. Puteţi combina o astfel de pereche de pantaloni scurţi cu un top simplu alb (sau unul cu model) şi o vestă dantelată (pentru un plus de unicitate). Vă sfătuiesc ca accesoriile şi pantofii să fie în asorteu cu vesta: eu am ales o geantă casual cu model, sandale cu platformă şi ochelari de soare.

zzzzscurti1

2. Cu inimoare (sau ce se mai găseşte!) 😀

Iar la „ce se mai găseşte” adaug: steluţe, triunghiuri, imprimeu aztec. În acest caz, pentru a evidenţia modelul pantalonilor, vă sfătuiesc să alegeţi o bluză simplă, într-o singură culoare. Eu am mers pe un verde aprins pe care l-am combinat cu accesorii nude: un plic cu studs, o brăţară delicată şi un colier auriu. Balerinii simpli sunt bineveniţi!

zzzzscurti2

3. Înfloraţi

Mix and match: despre asta este vorba în această ţinută. Este o combinaţie şic promovată foarte bine în ultimul timp şi merită o încercare 😉 . Alegeţi o pereche de pantaloni scurţi înfloraţi la care adăugaţi un sacou cu acelaşi imprimeu. Un top simplu, balerini nude şi o geantă de umăr sunt cele necesare pentru a finisa un outfit super şic.

zzzzscurti3

4.  Eleganţi

Deşi pantalonii scurţi sunt asociaţi în marea lor majoritate cu o ţinută casual, iată că ei se pot găsi şi sub o formă mai elegantă! Combinaţi o astfel de pereche de pantaloni scurţi cu o cămaşă elegantă satinată, pantofi uşori şi geantă de umăr în asorteu. O ţinută de nota 10 potrivită pentru zilele profesionale de vară!zzzzscurti5

5. Coloraţi (dar şi cu imprimeu)

Iată o ţinută potrivită pentru toate cele care nu se dau în lături de la fi mai mult decât şic! Pentru un eveniment deosebit din viaţa voastră în această vară, propun o altfel de combinaţie formată din pantaloni scurţi coloraţi, cămaşă lejeră şi elegantă şi sandale uşoare (sau cu toc!). O brăţară în asorteu, un colier auriu şi un plic elegant sunt cele necesare pentru a obţine o ţinută perfectă.

zzzzscurti4

Reclame