Inspiraţie…cu îngheţate!

Acest articol este interzis persoanelor pofticioase, celor care au intoleranţă la prea mult dulce şi celor care se dau în vânt după îngheţată. Dacă totuşi aveţi curajul de a citi mai departe, vă avertizez încă de pe acum: veţi primi o cupă de îngheţată fashionable :mrgreen: .

Şi acum că avertizările au fost făcute, vă pot prezenta tema articolului de astăzi pe care sunt sigură că aţi intuit-o deja: da, este vorba despre îngheţată! Şi nu, nu fac nicio reclamă, ci doar mă inspir din culorile şi savoarea ei pentru a crea ţinute feminine, de vară şi super şic! Aşa că, dacă sunteţi în pană de inspiraţie, trageţi cu ochiul la lada frigorifică de la magazine şi lăsaţi-vă purtate de imaginaţie. Mint green, de vanilie, ciocolatie sau rozalie, cu siguranţă veţi găsi o mulţime de nuanţe după care vă puteţi lua inspiraţia.

În continuare vă prezint ţinutele pe care le-am creat pe polyvore ca urmare a inspiraţiei de la îngheţată 😀 :

1. Colorată şi dulce

Dacă aveţi norocul de a deţine o bluză cu desenul unei îngheţate sau găsiţi una, atunci sunteţi fericite! Adăugaţi o pereche de skinny jeans coloraţi, pantofi eleganţi cu toc şi un plic colorat pentru o ţinută dulce şi colorată. O brăţară în asorteu ar fi un plus adus ţinutei care sigur va atrage priviri apreciative 😀 .

zzzzinghetata1

2. Dulce şi cremoasă

Dulce prin combinaţia feminină dintre pantalonii scurţi dantelaţi şi geanta maxi ultra elegantă. Cremoasă prin alegerea bluzei dintr-un material fin foarte atrăgător care merge de minune vara! Sandalele uşoare, lănţişorul auriu şi brăţara cu ţepi sunt accesorii de nelipsit pentru un plus de efect! 😉

zzzzinghetata2

3. Dulce şi savuroasă

Ţinutele all-white sunt o senzaţie a verii aşa că puteţi merge la sigur cu un astfel de outfit! O cămaşă din material vaporos şi o fustă simplă sau cu dantelă sunt cele necesare pentru a alcătui un outfit trendy. Adăugaţi o pereche de pantofi roz-căpşună şi un clutch în asorteu pentru o ţinută fenomenală!

zzzzinghetata3

4. Dulce ca ciocolata

Dacă sunteţi fane ale aromei de ciocolată, atunci cu siguranţă această ţinută va fi pe placul vostru! Creaţi un outfit şic şi dulce prin alegerea unei fuste cu pliuri, a unei cămăşuţe albe (vă sfătuiesc să o legaţi în talie ca în imagine) şi a unei perechi de sandale aurii. Plicul crem satinat şi lănţişorul cu îngheţată sunt accesorii foarte dulci 😀 .

zzzzinghetata4

5.  Dulce, dulce, dulce

Nu ştiu ce am cu repetiţiile în ultimul timp, dar cert este că îmi place să mă repet (şi când o fac, este o relaţie matematică definită astfel: cuvânt x 3). Totul la puterea a treia! 😉 Pentru o ţinută mai mult decât dulce, alegeţi o rochiţă de vară roz pastelat, o pereche de sandale cu platformă negre şi o geantă elegantă . Puteţi fi sigure de un outfit de nota 10!

zzzzinghetata5

Reclame