Style Crush: Cher Lloyd

Puteţi numi cum doriţi stilul cântăreţei britanice Cher Lloyd, numai „convenţional” nu! Prezentând mereu combinaţii trăznite, alcătuind ţinute trendy şi în acelaşi timp extravagante sau jucându-se îndrăzneţ cu piese colorate, aceasta reuşeşte de fiecare dată să impresioneze atât pe covorul roşu cât şi în ceea ce priveşte street style-ul. Aşa că, dacă doriţi o inspiraţie în modă mai „altfel”, de ce nu aţi arunca o privire pe colajul următor? 😀

zzzzcl

1. Bow attention: Cher se remarcă uneori prin ţinute deosebit de dulci ca şi aceasta unde prezintă o rochie şic foarte simpatică de culoare crem. Fundiţa în aceeaşi culoare şi pantofii lucioşi nude completează un outfit plin de farmec. Şi nu putem să nu remarcăm pata de contrast adusă de rujul roz, nu?

2. Harem pants: nu orice se poate lăuda că se descurcă fenomenal cu pantalonii harem. Nu sunt tocmai potriviţi pentru cele minione şi reuşesc cu siguranţă să mărească anumite zone pe care unele ne dorim să le mascăm. Dar Cher combină perfect pantalonii cu un top simplu strâmt şi o jachetă tip army. Coafura extravagantă este un bonus marca „Cher Lloyd”!

3. Classy step: iată o ţinută extrem de feminină şi foarte potrivită pentru sezonul rece atunci când dorim să purtăm rochie! Alegând o rochie cu model printat, dresuri negre şi o pereche de botine fenomenale cu model auriu, Cher compune un outfit elegant (mai ales prin buclele atrăgătoare! 😀 ) .

4. Just suit: pentru o alegere simplă şi de efect, puteţi mereu apela la o salopetă elegantă neagră! Dacă vă accentuaţi talia cu o curea aurie sau colorată şi adăugaţi o pereche de botine elegante, puteţi fi sigure de alegerea voastră.

5. That vest: spiritul libertin al cântăreţei îşi face din nou prezenţa prin alegerea acestei veste de blană purtată îndrăzneţ cu o pereche de pantaloni scurţi lucioşi şi o bluză de satin de culoare piersicii. Foarte interesant, nu? Botinele cu imprimeu de leopard, pandativul elegant şi buclele atrăgătoare sunt un mare plus pentru ţinută!

6. The red hot pants: sunt o mare iubitoare a pantalonilor roşii aşa că această ţinută mă atrage cu siguranţă într-un mod special! Mai ales că Cher îi combină excelent cu un top simplu negru, o jachetă cu mâneci în altă nuanţă şi botine tip army. Este atât de uşor uneori să faci alegerile corecte!

7. Young and brave: şosetele cu dantelă adăugate la pantofi reprezintă marea mea boală în materie de fashion! Îmi plac toate ţinutele de acest gen şi probabil aţi remarcat că îl promovez de multe ori. Pentru o ţinută preppy, cântăreaţa alege o fustă cu pliuri şi o bluză elegantă de dantelă. Iată! Mix and match again.

8. Simple: numesc această ţinută simplă pentru că, în mod clar, se evidenţiază de toate celelalte ale cântăreţei! De această dată, Cher alege o pereche de skinny jeans, o bluză cu model, o geacă de blugi şi o pereche de sandale cu platformă pentru a avea un outfit de street style.

9. Dare again: un contrast deosebit este cel produs de corai şi albastrul roial. Iar Cher Lloyd îl are în ţinuta sa prin rochia îndrăzneaţă de culoarea piersicii şi pantofii albastru roial. Plicul cu model şi buzele închise la culoare sunt un element senzaţional şi total neaşteptat.

Anunțuri