Cromatica: galben

Trebuie să admit: galbenul nu este culoarea cea mai „lejeră” în materie modă. Multe dintre noi se tem de această culoare din mai multe motive: este ţipătoare, vibrantă şi te scoate în evidenţă. Asta nu înseamnă că nu putem trece peste această teamă dacă dăm de articolul potrivit. Imaginaţi-vă doar! O cămaşă galbenă cu o eşarfă albastru roial şi o jachetă neagră ne-ar face cu ochiul, nu? Până la urmă, despre asta este vorba în modă: COMBINAŢIILE POTRIVITE.

Găsindu-se într-o varietate mare de nuanţe: de la galben pal foarte delicat până la galbenul neon ce reprezintă o adevărată încântare a verii, galbenul poate fi asortat uşor în funcţie de familia din care provine. Desigur, în funcţie de stilul şi personalitatea voastră, puteţi pleca de la o combinaţie „rece” între verde, albastru şi galben până la o combinaţie „caldă” între roz, portocaliu şi galben. Totul rămâne la simpla voastră alegere! Sau mizaţi pe ceva simplu (exemplu: alb şi galben 😉 ).

Voi explica mai multe pe măsură ce vă prezint ţinutele pe care le-am creat pe polyvore:

1. Galben şic.

Nimeni nu ne obligă să ne îmbrăcăm în galben din cap până în picioare (şi oricum, rezultatul nu ar fi unul tocmai fericit) aşa că avem liber la o alegere şic! Spre exemplu, am ales acest top feminin galben pe care l-am combinat cu fusta şic cu buline şi pliuri. Desigur, ca la orice ţinută, am pus accent pe accesorii: un colier statement, o pereche de balerini eleganţi negri, o curea şic din lanţuri şi o geantă maxi elegantă.

zzzzgalben1

2. Galben casual

Ne putem întâlni cu două situaţii: ori să ne placă o geantă de umăr galbenă ori o bluză să conţină galben în ea. Nicio problemă! Le putem lua separat sau împreună. Cum? Fiind vară, o soluţie utilă o reprezintă alegerea unei perechi de pantaloni scurţi la bluza şi geanta noastră. Un lănţişor fancy şi o pereche de sandale super elegante ne poate ridica ţinuta la un nou grad, ultra feminin 😉 .

zzzzgalben2

3. Galben animat

Vara ne putem juca. Clar. Putem să alegem haine cu imprimeuri vesele, cu personajele noastre favorite din copilărie sau accesorii care de care mai funky! Nu vă temeţi să faceţi combinaţii extravagante: este atât de frumos să fii şic! Eu am combinat un tricou cu Minnie şi Mickey Mouse cu o pereche de pantaloni galbeni. Restul accesoriilor le-am păstrat pe negru pentru a balansa culorile puternice: o pereche de ochelari de soare, o geantă de umăr şic şi o pereche de sandale simple.

zzzzgalben4

4. Galben cocktail

Dacă aveţi o petrecere sau o întâlnire unde doriţi să fiţi divă printr-o alegere inspirată, puteţi alege o rochie elegantă galbenă. Da, ştiu la ce vă gândiţi. Nu este oare prea ţipătoare? Acum vă întreb: şi ce dacă? Cui îi pasă? Comentariile vin şi pleacă, voi trebuie să vă simţiţi bine! Aşa că, având în vedere că eleganţa este obligatorie la un cocktail, vă sfătuiesc să alegeţi accesorii negre: o brăţară maxi, un plic lucios şi sandale uşoare cu toc pătrat.

zzzzgalben3

5. Galben office

Pentru cele care lucrează şi îşi permit (în sensul că şeful le lasă să fie şic şi colorate), propun următoarea combinaţie super elegantă şi super şic! O cămăşuţă albă largă şi o fustă în dungi alb-negru este un mix potrivit pentru birou. Pentru unicitate, ce ziceţi de următoarea propunere? Accesorii galbene? Da! O brăţară şi un colier în această nuanţă sunt ideale. Eu am ales geantă tot galbenă, dar puteţi alege o alta neagră sau albă, după preferinţe. Sandalele elegante sunt de nelipsit!

zzzzgalben5

Reclame