Ţinute cu rochiţe de vară

Am fost întrebată zilele trecute care sunt lucrurile care îmi plac cel mai mult vara. Iar răspunsul a venit instantaneu: ochelarii de soare, băuturile răcoritoare, pălăriile şic, sandalele colorate, sunetul pescăruşilor la mare şi desigur, rochiţele de vară! 😀

Sunt cele mai drăguţe şi se găsesc atât de uşor! Atâtea modele şi culori, atâtea materiale şi croieli! Chiar ai de unde alege. O consecinţă a acestei iubiri de vară – 😆 – o constituie numărul din ce în ce mai mare al rochiilor din dulapul meu (am deja cu două mai mult într-un timp relativ scurt *inserez faţă mulţumită*). Şi ceea ce este şi mai plăcut în privinţa rochiţelor de vară este numărul mare de combinaţii pe care le puteţi face cu ele. Imaginaţi-vă doar: o rochie pastelată cu o pereche de sandale aurii şi o pălărie şic cu boruri sau o rochie cu imprimeuri funky (maşinuţe, feţe, texte, ziar) şi o pereche de sandale cu platformă ori o rochie roşie sexy de voal -yummy!-. Da, am făcut o adevărată pasiune pentru rochiţele de vară.

Vă propun şi vouă în continuare nişte ţinute pe care le-am creat pe polyvore referitor la acest subiect:

1.

Ştim deja foarte bine că nuanţele nude sunt la loc de cinste în materie de cromatică aşa că puteţi merge la sigur prin alegerea unei rochiţe într-o astfel de culoare. Un imprimeu sau o curea delicată în talie ar aduce un plus de feminitate. Completaţi ţinuta cu o pereche de balerini nude, ochelari de soare, geantă maxi şi o brăţară aurie elegantă.

zzzzdevara1

2.

Dantela este clar un material extrem de iubit de toţi! Elegantă, feminină şi foarte şic, aceasta se regăseşte în multe rochiţe de vară. Puteţi alege o astfel de rochie specială pe care o puteţi completa excelent cu o pereche de sandale cu platformă şi o geantă de umăr în asorteu. Veţi atrage cu siguranţă priviri de apreciere!

zzzzdevara2

3.

În cazul în care sunteţi îndrăzneaţă în ceea ce priveşte moda, sigur imprimeurile aztece vă vor face cu ochiul! Colorate, diversificate şi într-o mare varietate de nuanţe, acestea sigur vor reuşi să vă pună în evidenţă. Un clutch cu imprimeu, pantofi clasici cu baretă şi brăţări elegante sunt cele necesare pentru a completa outfitul.

zzzzdevara3

4.

Pentru o ţinută casual plăcută de vară, rochiţa din material de blugi este ideală pentru voi! Denimul este un material extrem de apreciat al momentului şi deci, foarte trendy. O pălărie şic, o pereche de sandale uşoare şi o geantă în asorteu cu siguranţă vor completa minunat outfitul. O ţinută care sigur face cu ochiul.

zzzzdevara4

5.

Şi pentru cele care preferă întotdeauna profesionalul oricărui stil, propun o ţinută elegantă, în culori calde şi feminine, tocmai bună pentru a evidenţia frumuseţea reprezentantei. Balerinii înfloraţi, colierul statement şi geanta de umăr completează de minune întreaga ţinută. Are you ready to be a diva?

zzzzdevara5

Reclame