Cum ne îmbrăcăm…la un concert în aer liber?

Este vară! Iar asta implică logic toate distracţiile pe care le presupune acest anotimp: plimbările târzii în parc, terasele şi răcoritoarele cu gheaţă, piscinele sau marea şi desigur, concertele în aer liber! Şi dacă sunteţi în pană de idei şi nu ştiţi pentru ce tip de ţinută să optaţi, scriu acest articol special pentru voi! 😉  Indiferent că preferaţi stilul casual, pe cel elegant sau pe cel funky, puteţi găsi inspiraţie în ţinutele pe care vi le voi prezenta curând.

Ce sfaturi vă dau pentru ţinutele create?

1. Evitaţi tocurile. Aglomeraţia şi orele de stat în picioare nu prea merg cu tocurile.

2. Evitaţi fustele scurte. Serios vorbesc! Poate veţi sări şi nu cred că doriţi ca cei din spate să aibă acces la o poză a posteriorului vostru, nu? 😆 😉

3. Fiţi creative. Accesorizaţi ţinuta în mai multe moduri, alegeţi bentiţe colorate, tricouri cu mesaje „şmechere” sau coafaţi-vă părul într-un coc messy-şic.

4. Alegeţi genţi de umăr. Lăsaţi genţile maxi sau plicurile acasă (nu este deloc confortabil să ţineţi mereu în mână ceva).

5. Distraţi-vă! 😀 😀 😀

Iată ţinutele create pe polyvore după care vă puteţi inspira:

1.

Pentru o ţinută modernă şi în totală concordanţă cu trendurile actuale, alegeţi o pereche de pantaloni scurţi cu model, un tricou simplu cu tăietură, ghete moderne cu studs, geantă de umăr în asorteu şi un colier îndrăzneţ. Veţi fi o adevărată divă rock!

zzzzconcert1

2.

Dacă doriţi să îl imitaţi pe amicul/iubitul/soţul vostru, mergeţi pe o ţinută băieţească formată din skinny jeans, tricou cu text personalizat, tenişi simpli, geantă de umăr în asorteu şi o şapcă super şic. O ţinută de nota 10!

zzzzconcert2

3.

În cazul în care sunteţi tipul de fashionista elegantă, atunci puteţi aduce eleganţa în ţinuta voastră fresh! Cum? Alegând o pereche de colanţi cu imprimeu floral, o cămaşă de vară (vă sfătuiesc să o înnodaţi în talie), pantofi uşori şi geantă de umăr cu model. Aş adăuga o bentiţă colorată pentru un plus de stil şi unicitate.

zzzzconcert3

4.

Dacă sunteţi o fană convinsă a muzicii în general, nu ezitaţi să vă arătaţi dragostea faţă de ea purtând nişte căşti de efect în jurul gâtului! Alegând un tricou maxi, o pereche de pantaloni scurţi coloraţi, tenişi şi ciorapi în asorteu puteţi fi sigure că aveţi reţeta unei ţinute mai mult decât reuşite.

zzzzconcert4

5.

În cazul în care nu doriţi să vă riscaţi prea mult, încercaţi o combinaţie mai normală: blugi 3/4, cămaşă modernă (colorată, cu imprimeu, etc), sneakers, geantă de umăr şi o bentiţă în asorteu. Astfel, puteţi merge la sigur cu opţiunea voastră 😉 .

zzzzconcert5

Reclame