Style Crush: Mollie King

Pe Mollie King o veţi recunoaşte cel mai sigur drept una dintre membrele grupului britanic The Saturdays. Frumoasă, talentată şi cu un gust impecabil asupra ţinutelor sale, aceasta se remarcă de fiecare dată prin opţiunile sale legate de fashion. Fie că adoptă un stil clasic, fie că merge la risc cu un outfit neobişnuit, Mollie este o fashionista adevarată. Pentru toate cele care nu se dau în lături de la a crea outfituri de neuitat, cântăreaţa britanică poate constitui o sursă de inspiraţie 😉 .

Iată un colaj cu cele mai recente apariţii ale vedetei:

zzzzmk

1. Gorgeous gown: pentru o apariţie de neuitat pe covorul roşu, Mollie alege o rochie modernă şi totuşi clasică roşie, cu model îndrăzneţ în zona taliei. Spatele gol şi trena lungă sunt elementele de efect pentru o apariţie senzaţională.

2. Daring diva: pentru un outfit îndrăzneţ de seară, Mollie merge pe combinaţia sigură dintre o rochie mulată neagră şi o geacă de piele modernă. Sandalele cu platformă completează perfect ţinuta şi plicul multicolor aduce o pată necesară de culoare.

3. Preppy style: pentru o ţinută business şi totuşi preppy, diva combină excelent o pereche de pantaloni de piele, o cămaşă simplă bleu, un sacou negru şi pantofi cu vârf ascuţit. Geanta maxi şi ochelarii de soare finisează ţinuta într-un mod excelent.

4. White dress: pentru o ieşire de seară şi mai ales, pentru o apariţie spectaculoasă, Mollie optează pentru o rochie albă modernă. Geanta de umăr şi sandalele nude cu platformă completează de minune ţinuta.

5. Floral pants: pantalonii sau colanţii cu imprimeu floral sunt un adevărat trend, iar cei cu design abstract sunt chiar şi mai apreciaţi! Mollie alege o astfel de pereche de pantaloni pe care o combină în balans cu o bluză simplă, pantofi cu vârf ascuţit şi o geantă de piele.

6. Good combo: pentru un mix senzaţional care nu se întâlneşte pe toate străzile, puteţi proceda asemenea vedetei: o fustă dreaptă cu model şi o bluză ceva mai largă pentru un balans de efect. Pantofii cu tocuri şi geanta maxi sunt de nelipsit!

7. Leather lover: hainele din piele sunt foarte apreciate şi Mollie nu se dă în lături de la o astfel de combinaţie. Jacheta în două nuanţe, topul simplu alb, pantalonii de piele şi botinele înalte sunt cele necesare pentru a crea o ţinută perfectă.

8. Nude tones: pentru o zi aglomerată la aeroport, Mollie creează un outfit tineresc format din bluză dantelată cu guler, fustă simplă şi un trench elegant tocmai perfect pentru a-i oferi o ţinută de efect.

9. Best combo: dacă vreţi să fiţi profesionale şi fără cusur, încercaţi următoarea combinaţie: rochie cu model, sacou simplu cu croială elegantă şi pantofi cu platformă pentru un look de senzaţie.

Reclame