Ţinute de vară…cu pălărie!

Printre accesoriile mele favorite de vară se numără la loc de cinste pălăriile! 😀 Şi vă rog să nu vă gândiţi la pălăriile vechi ale bunicii sau cele cu boruri largi (bine, există modele de-a dreptul extraordinare, dar nu se prea găsesc pe aici). În cazul în care doriţi să vă protejaţi de soare şi să fiţi şi foarte şic în acelaşi timp, puteţi apela cu cea mai mare încredere la pălării 😀 .Am avut norocul de a găsi o mulţime de modele foarte drăguţe (cu flori, cu imprimeuri, cu bandă colorată sau simple în magazine) şi merg de minune pentru o ţinută casual-şic de vară 😉 .

 

Iată câteva modele de inspiraţie pentru voi create pe polyvore:

1.  Truly casual

Pentru cele care nu se dau în lături de la o ţinută îndrăzneaţă, vă propun următoarea idee: skinny jeans 3/4, tricou maxi cu text funny, sandale cu platformă, brăţară şi geantă de umăr în asorteu şi o pălărie şic în tonalitate cu ţinuta. Veţi avea astfel un outfit demenţial 😀 .

zzzzpalarie1

2. Truly darling

Dacă doriţi să produceţi impact printr-o ţinută delicată, feminină şi de vară, urmaţi următorul exemplu: fustă cu pliuri, top dantelat, sandale aurii, accesorii în asorteu cu ţinuta (sau în contrast) şi o pălărie adecvată. Toate acestea în tonuri neutre exact aşa cum o cer trendurile actuale!

zzzzpalarie2

3. Truly fashionable

În cazul în care v-aţi achiziţionat o rochiţă de vară de curând, aveţi una deja sau urmează să vă cumpăraţi, puteţi obţine o ţinută şic procedând astfel: adăugaţi la ţinuta voastră pantofi uşori cu imprimeu, o geantă de asorteu, o brăţară maxi şi o pălărie pe măsură. O ţinută de efect, credeţi-mă!

zzzzpalarie3

4. Truly chic

Pantalonii în dungi continuă să facă furori şi deşi iniţial se găseau în contrastul alb-negru, acum au început să fie produşi şi în diferite asorteuri de culori. Adăugaţi o cămaşă modernă în diferite nuanţe, sandale cu platformă, o geantă maxi colorată şi o pălărie şic pentru a finisa un outfit de excepţie.

zzzzpalarie4

5. Truly mixed

Gata pentru o combinaţie reuşită între modele şi idei? Atunci, mergeţi pe următorul mix: pantaloni scurţi cu model, top cu imprimeu, sandale cu studs şi geantă maxi în model. Finisaţi ţinuta cu un lanţ auriu, brăţară cu ţepi şi o pălărie şic pentru a obţine un look de efect.

zzzzpalarie5

Reclame