Alo! În vogă!

Nu ne putem eschiva, nu putem minţi, nu putem să nu recunoaştem cu plăcere un singur lucru: a venit vara! 😀 😀 😀 . Şi odată cu ea, au venit toate lucrurile şic pe care le iubim atât de mult: pălăriile cu model, bluzele lejere, fustele colorate, rochiile cu model şi sandalele cu platformă! Am îngroşat aceste cuvinte pentru că ele reprezintă exact tema articolului de astăzi 😉 .

Sandalele cu platformă sunt o adevarată bucurie adusă atât pentru cele care nu sunt iubitoare de tocuri (dar doresc să fie mai înalte şi mai elegante), cât şi pentru cele minione (asemenea mie care doresc să fie cât mai şic 😉 ). Aflându-se într-o multitudine variată de modele şi culori, sandalele cu platformă se găsesc la toate preţurile pentru toate buzunarele. Nu vă eschivaţi şi dacă decideţi să vă achiziţionaţi unele, încercaţi să le cumpăraţi în tonalitate cu garderoba voastră 😉 . Ca un sfat de la o fashionista convinsă, cântăriţi-le în mâini înainte de a le cumpăra: cu cât sunt mai uşoare, cu atât veţi putea merge mai bine în ele 😀 .

Iată nişte combinaţii de vară pe care le puteţi face cu ele (le-am creat pe polyvore 😉 ) :

1. Totally casual

Pentru o ţinută lejeră de vară potrivită în multe circumstanţe (în parc, la plimbare, în oraş, într-o zi busy) propun următoarea combinaţie: pantaloni skinny coloraţi, un top floral elegant, geantă maxi colorată, ochelari de soare moderni şi o brăţară elegantă. Sandalele cu platformă sunt de nelipsit!

zzzzwedges1

2. Totally feminine

Pe lista „iubirilor mele de sezon” adaug cu mândrie rochiile de vară! 😀 Nu insist asupra subiectului, deoarece voi scrie un articol despre ele cât de curând. Pentru o ţinută feminină şi deosebită, alegeţi o rochie elegantă, o geantă cu model, brăţară, colier statement şi o cordeluţă cu model (accesoriile sunt foarte importante vara pentru că alungă monotonia dintr-o ţinută). De această dată, am optat pentru sandale nude pentru a balansa culorile outfitului.

zzzzwedges2

3. Totally clever

Pentru o combinaţie inteligentă şi sportivă, optaţi pentru o cămaşă din denim (se poartă, se poartă, se poartă! 😀 ) şi pantaloni scurţi coloraţi. Lăsaţi-vă conduse de imaginaţie şi accesorizaţi ţinuta într-un mod şmecher: un pandativ cu model fancy, o şapcă super şic şi o geantă de umăr confortabilă. Veţi avea astfel o ţinută de neuitat.

zzzzwedges3

4. Totally chic

De când am blogul, probabil aţi ajuns să mă cunoaşteţi deja şi ştiţi că sunt adepta convinsă a ţinutelor şic 😀 . Pentru un astfel de outfit, alegeţi o cămaşă cu model, o fustă cu pliuri într-o culoare puternică şi adăugaţi accesoriile potrivite: în acest caz am ales doar nişte brăţări colorate pentru a nu încărca prea mult ţinuta. Sandalele merg mână în mână cu geantă de umăr şic.

zzzzwedges4

5. Totally elegant

Nu scăpăm încă de combinaţia extrem de reuşită dintre alb şi negru şi putem miza pe o ţinută reuşită prin acest contrast. O rochie în această combinaţie şi accesorii nude sunt cele necesare pentru a crea un outfit de efect. Am ales sandale cu platformă nude lucioase, tocmai potrivite pentru a reda fineţea outfitului creat.

zzzzwedges5

Reclame