Cromatica: albastrul pal

Vara este clar sezonul culorilor deschise, vibrante, puternice sau neon! Acum este timpul să cumpărăm acel colier verde neon, acum este timpul să luăm rochiţa galben pal zărită în magazine, acum este timpul să îndrăgim bluzele dantelate pastelate 😀 ! De fapt, acum este momentul să fim libere şi creative şi să ne compunem ţinute care de care mai trendy 😉 .

Pentru astăzi, am ales o nuanţă potrivită anotimpului şi anume: albastrul deschis/pal/bleu. Indiferent sub ce nume cunoaşteţi această culoare, cel mai uşor o puteţi asocia cu nuanţa hainelor de bebeluşi. Este singura asociere cea mai aproapiată care mi s-a ivit în minte 😆 . Dar despre ce vorbim noi aici nu seamănă deloc cu ţinutele de bebeluşi, ci doar aduc aminte de drăgălăşenia lor.

Iată 5 combinaţii de inspiraţie create pe polyvore cu albastrul pal:

1. Total trendy

Bulinele, fustele cu pliuri şi sandalele cu platformă sunt clar elemente mai mult decât trendy. Aşa că puteţi merge la sigur alegând o fustă cu pliuri, o cămaşă de blugi sau alt material cu buline şi o pereche de sandale cu platformă (care nu numai că sunt frumoase, dar sunt şi confortabile!). Accesorizaţi ţinuta la maximum alegând o bentiţă, un colier statement, o geantă de umăr şi o pereche simpatică de ochelari de soare.

zzzzbleu1

2. Total adorabil

Ah, sunt înnebunită după aceste combinaţii! Vorbesc la modul cel mai serios, believe me. Este o fixaţie de-a mea şi nu mă pot abţine să nu o folosesc ori de câte ori am ocazia. Pentru o ţinută sweet, alegeţi o rochiţă dantelată de vară, pantofi tip brogues şi şosete cu dantelă (fără a face reclamă, se găsesc la Terranova 😉 ). Fiţi moderne şi adăugaţi cercei eleganţi şi o geantă maxi.

zzzzbleu2

3. Total classy

Pentru un outfit clasic de vară şi unul care niciodată nu va da greş, alegeţi o rochiţă uşoară (se poartă foarte mult cele de dantelă, aşa că puteţi merge pe mâna lor 😉 ), o pereche de sandale cu platformă şi o geantă de umăr în asorteu. Pălăria este un element obligatoriu pentru un plus de şarm la orice ţinută!

zzzzbleu3

4. Total şic

Pantaloni skinny, geantă maxi, cămaşă colorată şi accesorii neutre. Astfel aveţi numaidecât o ţinută perfectă, care sigur va atrage atenţia în mod pozitiv! Sunt 100% pentru aceste ţinute şic care se încadrează uşor în cele lejere. Pentru accesorii de vară propun cordeluţele, genţile de umăr sau cele maxi şi lănţişoare simpatice.

zzzzbleu4

5. Total mix

Pentru o ţinută 2 în 1 (potrivită pentru seară, dar şi pentru zi), alegeţi o rochiţă uşoară, cu model special (în acest caz, croiala şi materialul semi-transparent sunt detalii reuşite). Pentru o combinaţie de seară, mergeţi pe alegerea unei jachete elegante, sandale strappy şi un plic simplu. Simplitatea poate fi uneori atât de atrăgătoare!

zzzzbleu5

Anunțuri