Request: sacou roşu

Am spus că îmi place să primesc întrebări de la voi când vine vorba de fashion şi chiar asa şi este! 😀  Am fost încântată să primesc de la o cititoare a blogului următoarea provocare: aceasta şi-a achiziţionat de curând un sacou roşu minunat (şi roşu este culoarea mea favorită! 😀 😀 😀 sacou+roşu=combinaţie fatală), însă întâmpină problema lipsei de inspiraţie (combinaţia ar trebui să fie sportivă şi totodată sport) .

Nu ştiu exact modelul sacoului tău, însă am încercat să fac combinaţii uşor de reprodus pe mai multe croieli. O să explic mai multe în dreptul fiecărei ţinute 😉 .

1. Casual

Cred că în gaderobele tuturor se găseşte o pereche de skinny jeans sau blugi normali. Combină sacoul tău cu pantaloni de acest fel şi adaugă o cămaşă (simplă sau cu imprimeu floral, va fi perfectă! ). Poţi finisa ţinuta cu o pereche de balerni uşori, o geantă de umăr şi lănţişor funky pentru un plus de stil 😉 .

zzzzsr1

2. Sport

Mai sportivă decât ţinuta precedentă, aceasta cred că este foarte uşor de reprodus şi este perfectă pentru vară! Dacă ai în dulap o pereche de pantaloni scurţi sau intenţionezi să-ţi cumperi unii, îi poţi adăuga uşor la sacoul tău. Cu un tricou simplu (cu model, cu text, cu imprimeu sau doar colorat) şi cu sandale cu platformă poţi da naştere unei ţinute mai mult decât şic. Adiţional, poţi completa ţinuta cu o geantă roşie.

zzzzsr2

3. Inspiraţie „marinărească”

Deoarece tot este vară, e uşor să ne inspirăm din elementele marine. De aceea, recomand cu căldură tot ceea ce ţine de marinari (uite aici un articol publicat anul trecut de mine pe această temă https://justafashionista.wordpress.com/2012/08/09/tinute-de-3/ ). Sacoul roşu, sandalele uşoare şi geanta cu eşarfă aduc un plus de stil şi transformă această ţinută în una perfectă 😀 .

zzzzsr3

 

Reclame