Cum ne îmbrăcăm în parc?

Pentru că vor urma vreo 3 articole pe acest subiect cu multe fotografii, vă introduc încă de pe acum în tematică şi anume: parcul 😀 .

Parcul trebuie să reprezinte pentru orice fashionista convinsă locul de relaxare în care outfiturile lejere sunt la ele acasă! Fie că alegem un top simplu sau optăm pentru o fustă trendy ori ne jucăm cu mixuri reuşite, ţinutele pentru parc trebuie să fie uşoare. De preferinţă, nu alegeţi tocuri. Trust me! 😉

Iată 5 outfituri de inspiraţie pentru voi create pe polyvore 😉

1. Un outfit colorat

Dacă doriţi să fiţi în centrul atenţiei, optaţi pentru un joc de culori reuşit. În acest caz, eu am ales albastrul electrizant, galbenul şi puţin roz (asta datorită colanţilor fancy cu bufniţe colorate). Am făcut un mix între o bluză lejeră albastru electrizant, o pereche de colanţi funky, accesorii galbene şi o pereche de balerini cocheţi cu model.

zzzzparc1

2. O combinaţie casual

Mergeţi pe stilul casual şi sigur nu veţi da greş! Optaţi pentru un top dantelat de orice culoare şi o pereche de skinny jeans. Pentru a scoate outfitul din monotonie, accesorizaţi ţinuta la maximum: un lănţişor cu model, ochelari de soare moderni, geantă de umăr trendy şi o pereche de balerini eleganţi negri.

zzzzparc2

3. Un mix girly

Cu o rochiţă feminină într-o culoare puternică, puteţi fi sigure de două rezultate mari: sigur veţi fi în centrul atenţiei şi sigur veţi crea un outfit perfect. Adăugaţi un sacou deschis la culoare, sandale cu platformă elegante şi o geantă de umăr şi astfel aveţi reţeta unei ţinute ideale.

zzzzparc3

4. O ţinută de inspiraţie preppy

Dacă vă place să combinaţi, să creaţi sau sunteţi pline de imaginaţie, luaţi următorul outfit drept model de inspiraţie: fustă dantelată cu model, un top elegant cu model, balerini cu model şi o geantă de umăr colorată (nu de alta, dar era mult prea mult negru în ţinuta creată).

zzzzparc4

5. Un look de excepţie

Fiţi întruchiparea unui cercetător al naturii într-un outfit de excepţie: un top cu model (de preferat ar fi să alegeţi ceva amuzant sau jucăuş), pantaloni scurţi bufanţi, o jachetă în asorteu, pantofi uşori cu şosete cu model şi o geantă de umăr astfel încât să creaţi o ţinută ideală pentru parc.

zzzzparc5

 

 

Reclame