Style Crush: Sophia Bush

Pe Sophia Bush o cunoaşteţi cel mai probabil din filme, unde străluceşte prin talentul actoricesc şi prin carisma adorabilă. Însă aceasta nu se remarcă doar pe micul ecran, ea străluceşte şi prin alegerile fashion foarte inspirate pe care le face. De un stil plăcut, mixând casualul cu romanticul, aceasta reuşeşte să penduleze excelent printre cele mai noi trenduri ale modei. Realizând combinaţii şic, Sophia este o adevărată inspiraţie pentru toate fashionistele. Stilul său este unul uşor, de multe ori facil de reprodus, iar alegerile făcute pentru covorul roşu sunt de cele mai multe ori spectaculoase.

Iată un colaj cu cele mai recente apariţii ale actriţei:

zzzzsb

1. Nude tone: Sophia optează pentru o rochie feminină crem alături de un colier statement colorat, tocmai bun pentru a aduce o pată de contrast ţinutei. Pantofii tip brogues aurii şi plicul portocaliu sunt tocmai excelente pentru a finisa outfitul.

2. Casual day: pentru o zi ocupată în care trebuie să umblaţi de dimineaţa până seara, dar doriţi să fiţi şi stilate, urmaţi stilul vedetei: pantaloni 7/8, cămaşă cu model, sacou negru, balerini nude şi clutch cu imprimeu. Accesoriile colorate sunt mai mult decât binevenite.

3. Truly easy: puteţi reproduce uşor această ţinută casual alegând balerini lejeri, pantaloni negri cu dungă, bluză loose cu model şi geantă de umăr colorată. Părul prins în coc şi machiajul natural sunt cele necesare pentru a finisa un look uşor.

4. White diva: dacă tot sunt un trend, de ce să nu îl promovăm? Sophia alege un costum elegant alb cu croială sexi tocmai bun pentru a impresiona pe covorul roşu. Pantofii nude cu vârf ascuţit, clutch-ul în aceeaşi nuanţă şi rujul colorat aduc accentul final trendy.

5. Mixing: Sophia nu se pricepe doar la a reda excelent trendurile, aceasta este şi o bună fashionista când vine vorba de combinaţii. Pantalonii cu buline, bluza simplă gri, pantofii negri cu vârf ascuţit şi geanta portocalie sunt dovada priceperii vedetei.

6. Black lace: pentru un look romantic şi dark, Sophia se opreşte asupra unei rochii fără bretele cu croială elegantă. Pantofii şi accesoriile sunt alese pe bază de argintiu, iar machiajul natural şi părul lăsat liber îi dau un aer drăgălaş şi simpatic.

7. Smart choice: combinând o fustă neagră cu pliuri, o bluză elegantă, un plic cu imprimeu de leopard şi pantofi eleganţi, Sophia alcătuieşte un outfit preppy şi feminin. Din nou, machiajul natural şi părul lăsat liber îi oferă un aer copilăresc şi deopotrivă elegant.

8. Shopping style: dacă vă puneaţi întrebarea asupra cărui stil optează Sophia la cumpărături, iată aici răspunsul! Pantalonii albastru roial, bluza preppy cu guler alb, pantofii negri şi punga de cumpărături sunt cele 4 elemente pe care mizează diva la shopping.

9. Darling and romantic: rochiile albe dantelate vor constitui mereu un punct central de atracţie, oferind totodată şi eleganţă, dar şi romantism. Pantofii roz pastelat, machiajul natural cu buze roz şi părul în bucle finisează un outfit de excepţie.

Anunțuri