Inspiraţie…masculină

Ori, cum îmi mai place mie să spun: „împrumutat din dulapul iubitului” :D.

Articolele masculine s-au dovedit a fi o provocare pentru orice designer de-a lungul timpului. Ei au încercat să introducă subtil elemente masculine în garderoba feminină, obţinându-se în acest mod un balans între puternic şi dulce. Astfel, femeile au ajuns să poarte costume deux-pieces, cravate sau jachete de piele.

Să spunem că un fel de avantaj al hainelor bărbăteşti îl constituie varietatea de stiluri: cel profesional tinzând către costume, cel casual tinzând către street style sau cel provocator tinzând către inspiraţia moto (haine de piele în marea lor majoritate). Aşa că nu refuzaţi să purtaţi un articol vestimentar din garderoba prietenului/soţului vostru pentru că veţi obţine doar beneficii 😉 . Sau nu ezitaţi să cumpăraţi haine de inspiraţie masculină. Veţi dobândi automat un aer puternic, încrezător şi mai mult decât sexi.

Iată câteva ţinute propuse pentru o astfel de inspiraţie:

1. Boyfriend jeans

Cu un nume mai mult decât sugestiv şi cu o apariţie spectaculoasă, acest tip de blugi este potrivit pentru cele care vor să stabilească un fashion statement. Un sfat util de la mine: încercaţi să îi purtaţi cu tocuri. Fiind de felul lor mai largi, tind să vă facă să păreţi mai micuţe. Alături de o cămaşă modernă, un sacou simplu, pantofi nude şi o geantă de umăr colorată veţi obţine un look fresh şi dinamic.

zzzzboyfriend1

2. Cravată&cămaşă

Dacă vreţi să mimaţi un corporatist sau iubitul/soţul lucrează în acest domeniu, nu aveţi decât să alegeţi o cămaşă albă şi o cravată pe măsură. Combinaţi-le cu o fustă cu pliuri colorată, dresuri feminine, pantofi tip brogues şi o geantă profesională. Veţi fi imaginea femeii de succes.

zzzzboyfriend2

3. Jachetă&tenişi

Pentru cele care nu se tem de noi provocări, fiţi genul dansatorilor de street dance. Veţi scăpa astfel de monotonie şi veţi reprezenta cu succes un nou fashion statement. Optaţi pentru o jachetă colorată, pantaloni de piele, tenişi cu model, geantă cu studs şi o şapcă modernă.

zzzzboyfriend3

4. Pantaloni cu model

Nu numai bărbaţii pot purta sacouri/pantaloni cu carouri sau alte modele masculine. Şi noi o putem face, dacă ştim cum să o facem 😉 . Alegeţi o pereche de pantaloni 3/4cu model, o bluză feminină, sandale cu platformă şi accesorii negre. Veţi fi astfel o inspiraţie pentru mulţi 😀 .

zzzzboyfriend4

5. Bretele&papion

Este o combinaţie care a rezistat de-a lungul timpului şi este plină de farmec masculin. Aduceţi-o la un nou nivel şi alegeţi cele două accesorii într-o nuanţă feminină. Adăugaţi-le la o cămaşă albă, pantaloni coloraţi, pantofi cu toc şi geantă maxi nude. Veţi reprezenta cu succes tipul femeii stylish.

zzzzboyfriend5

Anunțuri