Cromatica: alb

Când te gândeşti la alb, automat asociezi această nuanţă cu puritatea, naivitatea şi delicateţea. Dacă suntem fashioniste şic, ştim că albul poate sugera şi eleganţa infinită sau gingăşia tinereţii. Ori, dacă dorim să doborâm anumite bariere, putem asocia albul cu casualul momentului sau inspiraţia provocării. Prin aceste exemple nu vreau decât să ilustrez „capacitatea” acestei nuanţe de a fi purtată în mai multe moduri.

Un alt avantaj enorm al albului este constituit de faptul că merge cu orice altă culoare: de la focosul roşu la calmul albastru. Şi, mai ales acum că a venit primăvara, merge de minune pentru a ilustra blândeţea sezonului, nu? 😉 . În cazul în care aţi pus ochii pe un articol alb sau aveţi în dulap haine în această nuanţă, iată câteva exemple de combinaţii:

1. All white

Un alt trend care a luat naştere sezonul acesta este cel al cămăşilor vaporoase şi feminine din materiale delicate. Dacă doriţi să fiţi întruchiparea gingăşiei, optaţi pentru o astfel de cămaşă şi o fustă albă. Adăugaţi dresuri moderne cu model, şosete cu dantelă, pantofi uşori şi o geantă de umăr pentru obţine un look de efect.

zzzzalb1

2. Playful white

Dacă sunteţi jucăuşe şi vă plac hainele trendy, încercaţi următoarea combinaţie: pantaloni cu model, cămaşă dantelată şi o jachetă colorată. Aveţi astfel garanţia unei ţinute moderne şi deosebit de feminină. Finisaţi totul cu o geantă de umăr în asorteu şi pantofi cu platformă.

zzzzalb2

3. Another vision of white

Pantalonii albi sunt deja un fashion statement. Sunt purtaţi de sezoane întregi şi se găsesc foarte uşor. în cazul în care doriţi să achiziţionaţi o pereche. Mergeţi la următorul nivel şi alegeţi o bluză cu un text funky. Vă va binedispune numaidecât. Aduceţi eleganţă cu un cardigan pastelat, pantofi cu vârf ascuţit şi geantă de umăr elegantă. O combinaţie care sigur va atrage priviri 😉 .

zzzzalb3

4. The elegance of white

Am fost întrebată acum ceva timp cu ce aş asorta o fustă maxi, indiferent de culoarea acesteia. Iată răspunsul la întrebare 😉 . Eu sunt tipul de fashionista care alege mereu să mixeze elementele, spre a obţine ţinute de efect. Cu un top alb şi sacou alb, alături de o fustă maxi, sandale cu platformă şi accesorii nude puteţi recrea uşor un outfit de poveste.

zzzzalb4

5. Go white again

Puritatea albului poate fi redată cel mai bine cu o rochie. Extrem de feminină şi de o delicateţe care tinde spre adorabil, tipul acesta de rochie este mai mult decât indicat pentru orice moment în doriţi să vă simţiţi asemenea unei vedete. Cu un sacou crem, colier statement şi accesorii roşii (aşa, pentru o tonalitate de contrast), veţi crea o ţinută perfectă.

zzzzalb5

Reclame