Cromatica: tonalitaţi neutre

Dacă tot ne aflăm la capitolul trenduri, aş putea adăuga unul extrem de apreciat şi care face furori atât pe podiumuri cât şi în lumea celebrităţilor. Despre ce vorbesc? Este vorba despre tonurile neutre, calme, foarte suave de bej, crem sau roz pal. Aceste nuanţe nu numai că reuşeşc să compună mereu ţinute foarte reuşite, dar şi în combinaţie cu o culoare puternică ele sunt pline de farmec. În plus, pot fi folosite cu încredere ca nuanţe de balans atunci când outfitul nostru pare a avea mult prea multă culoare. Nu dorim să părem ieşite de la circ, nu? 😉 .

Făcând un rezumat al celor spuse mai spus, pot spune concis următoarele despre tonalităţile neutre:

1. sunt de încredere la orice ţinută

2. sunt potrivite pentru balansarea culorilor vibrante şi puternice

3. cremul, bejul şi rozul pal alcătuiesc singure ţinute boeme pline de farmec.

Vă prezint în continuare 5 ţinute create pe polyvore având această tematică de nuanţe neutre:

1. Pentru o ţinută profesională şi tinerească în acelaşi timp, puteţi încerca următoarea combinaţie: fustă mini roz pal, bluză crem cu model, dresuri deschise la culoare, sacou profesional, botine cu platformă şi geantă de umăr în nuanţe în contrast. Este o ţinută pe care veţi fii sigure 100% că impresionează pozitiv.zzzzlinen1

2. În cazul în care vreţi să fiţi casual şi boeme, combinaţi un top simplu, o pereche de pantaloni coloraţi, un cardigan crem, pantofi simpatici cu model, un colier fancy, pălărie şic şi geantă crem. O ţinută care debordează de energie şi farmec.

zzzzlinen2

3. Pentru cele îndrăzneţe, propun o inspiraţie moto, cu multă piele şi un deosebit farmec de contrast. Alegeţi o pereche de pantaloni de piele şi o vestă din acelaşi material, o cămaşă crem, botine tip cowboy bej şi geantă de umăr elegantă. O ţinută perfectă pentru orice moment când doriţi să impresionaţi.

zzzzlinen3

4. Dacă tot vorbeam de nuanţele puternice şi v-aţi achiziţionat sau aveţi o pereche de pantaloni coloraţi, încercaţi următoarea combinaţie de balans: cămaşă modernă crem, pantofi uşori cu model şi geantă în mai multe nuanţe. Potrivită pentru o zi ocupată în care doriţi să străluciţi prin carismă.

zzzzlinen4

5. Şi dacă albastrul roial tot este o nuanţă care e mereu plină de farmec, încercaţi combinaţia între ea şi tonalităţile neutre: rochie feminină crem şi sacou, pantofi şi plic toate în încântătoarea nuanţă de albastru roial. O ţinută potrivită pentru o ieşire importantă sau orice moment deosebit în viaţa voastră 😉 .

zzzzlinen5

Reclame