Style Crush: Alyssa Campanella

Pe Alyssa Campanella o cunoaşteţi probabil ca şi Miss USA 2011, unde a strălucit prin frumuseţea sa specială. În afară de faptul că s-a impus ca model, Alyssa se impune de fiecare dată prin outfituri îndrăzneţe, deosebit de feminine, cu un aer carismatic al modernului combinat totodată cu nuanţe puternice. Aceasta reuşeşte să mixeze perfect trendurile actuale, trecând de la pantalonii în dungi alb-negru la dresurile cu model foarte simpatice. Este o adevarată inspiraţie pentru cele care vor să îşi părăsească zona de confort şi să treacă în alta foarte şic unde pot cu adevărat să strălucească.

Iată câteva dintre cele mai recente apariţii ale vedetei:zzzzac

1. Embroided dress: pentru un look romantic şi feminin, Alyssa alege o rochie super şic cu croială specială, o pereche simplă de dresuri şi pantofi glitter tocmai buni pentru o finisare excelentă a outfitului.

2. My special look: pentru o alegere ieşită din comun, dar demenţială, Alyssa optează pentru o rochie de piele vişinie modernă, dresuri fancy cu model şi botine cu şiret lucioase. Truly chic!

3. Shining pants: dacă vreţi să faceţi furori şi să fiţi centrul atenţiei în mod pozitiv, procedaţi ca diva: o pereche de pantaloni argintii, o bluză feminină cu decolteu semitransparent şi botine moderne, alături de un clutch colorat în contrast.

4. Just stripes: urmând trendul dungilor alb-negru, Alyssa alege o cămaşă în acest model, o pereche de pantaloni scurţi negri, dresuri, botine moderne şi un clutch în perfectă asortare.

5. Old diva: o apariţie încântătoare şi plină de farmec prin rochia glitter cu umbre aurii, părul cârlionţat şi buzele roşii . Iată o divă în adevăratul sens al cuvântului!

6. Cream pastels: pentru un look tineresc şi feminin, Alyssa alege o rochie pastelată cu model simpatic şi o pereche de pantofi negri simpli. Părul lăsat liber şi machiajul simplu redau naturaleţea modelului.

7. Champagne inspiration: optând pentru o rochie nude cu model de trandafiri, diva a reuşit să se impună pe covorul roşu alături de o pereche şic de pantofi şi buze roşii.

8. The red beauty: diva reuşeşte să fie o adevărată apariţie prin alegerea unei perechi de pantaloni scurţi dantelaţi, o bluză roşie cu model având spatele gol şi o pereche de botine moderne cu toc.

9. Beautiful colours: Alyssa optează pentru o rochie mini satinată, dresuri negre şi cizme înalte mov. Iată o combinaţie care sigur reuşeşte să capteze atenţia în mod pozitiv 😀 .

Anunțuri