Inspiraţie… cu fundiţe

Inspiraţia vine mereu din lucrurile care ne înconjoară şi în acest caz, mie mi-a venit de la un detaliu simpatic care este imposibil să nu fie plăcut: fundiţa. Fie că o întâlnim sub formă de papion, la un colier sau ca accesoriu la o bluză, fundiţa este adorabilă şi aduce un accent feminin plăcut oricărei ţinute. Întâlnită într-o varietate multicoloră de nuanţe, ea este cea care mi-a oferit inspiraţia pentru a crea ţinutele care urmează:

1. Fundă la lănţişor

Dacă doriţi să creaţi un outfit romantic, feminin şi foarte delicat, urmaţi paşii următoarei ţinute: o cămaşă dantelată, skinny jeans, sacou într-o culoare puternică, balerini eleganţi, o geantă de umăr şi un lănţişor cu pandativ sub formă de fundă.

zzzzfunta1

2. Fundă la bluză

Personal, tipul acesta de bluză mă atrage enorm pentru că oferă instantaneu eleganţă, romantism şi delicateţe. Combinaţi o astfel de bluză cu o fustă mulată printată, un sacou colorat, dresuri, botine în asorteu şi o geantă elegantă de umăr.

zzzzfunta2

3. Fundă la papion

Dacă vreţi să aduceţi elemente masculine şi să creaţi o ţinută de efect, atunci încercaţi combinaţia următoare: cămaşă cu papion (preferabil, să fie roşu), pantaloni de piele, sacou albastru roial, pantofi tip brogues şi geantă de umăr (da, este un nou trend perfect pentru primăvară 😉 ).

zzzzfunta3

4. Fundă la fustă

Dacă aveţi norocul să puneţi mâna pe o astfel de bijuterie, nu o lăsaţi să vă scape. Fustele elegante, aurii, cu model simpatic sunt tocmai perfecte pentru orice tip de ţinută 😀 . Eu am combinat-o cu un maieu alb, o jachetă modernă galbenă, geantă maxi cream şi pantofi uşori cu model.

zzzzfunta4

 

Iată nişte ţinute care sper să vă placă şi să vă inspire ori de câte ori veţi întâlni fundiţe 😀 .

Reclame