Alo!În vogă!

Uitându-mă în cele mai noi colecţii de haine propuse de designeri, vizionând prezentări celebre de modă sau dând search pe site-uri faimoase în genul „haute-couture”, am observat un trend care a prins aripi încă de ceva timp încoace. Vorbesc despre printuri, imprimeuri, grafisme sau oricum doriţi să le numiţi. În termeni populari, le-aş putea numi chiar „haine cu desene pe ele” 😆 . Însă acest tip de haine au reuşit să aibă succes tocmai pentru că reuşesc să aducă orice tip de ţinută la un nou nivel, oferindu-i automat un stil aparte. Să presupunem că ne-am îmbrăca din cap până în picioare în negru. Ei, cu o bluză imprimată, automat oferim un alt aspect întregului outfit 😉 . Nu trebuie să fii o mare fashionista ca să potriveşti imprimeurile, este de ajuns să alegi un articol oarecare şi în rest să îl potriveşti cu nuanţe care apar în el (exemplu: bluză în dungi tip curcubeu+pantaloni albaştri). Trebuie doar să posedaţi astfel de articole de îmbrăcăminte pentru a vă lăsa imaginaţia să creeze ţinute inedite.

Nu mai lungesc mult introducerea şi vă prezint ţinutele create special cu imprimeuri:

1. Fustă

Nimic nu poate să îţi ofere un sentiment mai plăcut decât cel creat de o ţinută profesională, super şic, hm? Alegeţi o fustă cu imprimeu, o bluză elegantă, un sacou într-o nuanţă neutră, dresuri, botine moderne şi geantă maxi neagră. Veţi fi imaginea profesionalismului feminin.

zzzzpattern1

2. Cămaşă

Dacă fustele cu pliuri tot sunt la modă, puteţi alege una pe care să o combinaţi cu o cămaşă cu imprimeu. Fiţi atente! Ar fi plăcut ca nuanţele din cămaşă să se regăsească oarecum în fustă (nu de alta, dar nu vrem să părem clovni, nu?). Optaţi pentru dresuri, pantofi feminini şi un clutch colorat pentru a finisa plăcut ţinuta.

zzzzpattern2

3. Pulover/flanel

Pentru cele mai casual şi îndrăzneţe, propun un outfit foarte atractiv format din blugi cu polka dots (sau buline pe româneşte) , bluză cu imprimeuri colorate, vestă casual cu studs, pantofi coloraţi şi geantă de umăr în asorteu cu vesta. O adevărată fashionista trendy.

zzzzpattern3

4. Bluză

Dacă ar trebui să descriu această ţinută în 3 cuvinte aş alege următoarele adjective: adorabilă, trendy, super şic. De ce? Aspectul adorabil este dat de bluza cu inimioare, cel trendy este oferit de pantalonii de piele şi sacoul roşu cu croială feminină, iar aspectul super şic este dat de pantofii roşii şi geanta cu model nude 😀 .

zzzzpattern4

5. Rochie

Uneori, este atât de uşor să combinăm! Este de ajuns doar o rochie fancy, un sacou într-o nuanţă neutră (este bine să avem unul în dulap pentru că merge cu orice fel de ţinută), o pereche de pantofi demenţiali nude şi o geantă de umăr elegantă.

zzzzpattern5

Anunțuri