Style Crush : Laura Whitmore

Când eşti vedetă şi încă una bine îmbrăcată, este cam greu să nu îţi atragi un număr mare de admiratori. Personal, am descoperit-o pe prezentatoarea şi vedeta britanică Laura Whitmore tot prin intermediul hainelor, pentru că trebuie să admit că are un stil aparte şi foarte şic. Este cam greu să găseşti ţinute ale ei care să îţi displacă, deoarece garderoba ei este compusă din haine moderne iar stilul său sigur se găseşte pe placul mulţimii.

Vă prezint în continuare un colaj cu cele mai recente apariţii ale vedetei:

zzzzlw

1. Darling style: Laura compune o ţinută dulce şi foarte trendy alegând un trench crem stylish, pantofi albi cu platformă, şosete adorabile şi un clutch alb de completare a ţinutei.

2. Modern cut-outs: vedeta optează pentru o rochie sexi, îndrăzneaţă şi foarte modernă cu croială specială, completând-o cu un clutch maxi albastru roial şi sandale clasice negre.

3. A bit of contrast: în cazul în care alegeţi o rochie simplă, o puteţi moderniza super simplu alegând un plic în contrast (Laura a ales unul verde neon), brăţări şi pantofi negri.

4. A touch of metallics: diva alege o rochie de inspiraţie metalică pentru covorul roşu, păstrând accesoriile şi pantofii într-o notă discretă de crem pentru o balansare plăcută a outfitului.

5. Gorgeous mix: dacă sunteţi fane ale rochiilor maxi colorate, acum le puteţi combina modern cu o geacă de piele îndrăzneaţă şi pantofi cu platformă. Plicul colorat şi machiajul natural vin ca un plus excelent al ţinutei alese.

6. Classic: ce poate să meargă mai bine decât o combinaţie clasică formată din skinny jeans, cămaşă colorată, sacou modern şi pantofi cu platformă? Cu acestea sigur nu veţi da niciodată greş!

7. Red attraction: uneori, este de ajuns să optezi pentru două nuanţe puternice pentru a alcătui un outfit de nota 10. În cazul acesta, Laura alege o combinaţie clasică din negru şi roşu, totul perfect balansat.

8. Patterns&stripes: dacă tot sunt două cuvinte în vogă, de ce să nu se regăsească în garderoba vedetei? Aceasta alege o rochie printată foarte şic pe care o combină cu un trench crem, un plic modern şi botine nude.

9. Black and white: contrastul minimalist rămâne la loc de top sezonul acesta, aşa că Laura merge la ţintă alegând o rochie albă, o haină neagră, sandale în aceeaşi nuanţă şi un plic metalic pentru o notă de contrast.

Reclame