Alo!În vogă!

Încep acest articol urându-le în primul rând tuturor femeilor o primăvară frumoasă şi o viaţă plină de succese 😀 ! Plus o întreagă garderobă plină de Gucci, Moschino, Oscar de la Renta, Burberry, etc. fie vorba între fashioniste 😆 .

De asemenea, ţin să vă anunţ că am adăugat o nouă pagină blogului meu intitulată „Detalii…” în care veţi regăsi fotografii realizate de mine cu diferite ocazii lucrurilor care mă înconjoară. Puteţi găsi mai multe detalii aici : https://justafashionista.wordpress.com/detalii/

Acum, revenind la ale noastre, vă introduc tema aleasă pentru astăzi 😉 . Trendul acesta l-am regăsit pe multe site-uri de modă şi se pare că se regăseşte uşor şi prin magazine. Vorbesc despre fustele cu pliuri, celebrele fuste cu pliuri colorate, mini, extrem de drăguţe şi foarte stylish. Reprezintă un articol vestimentar de încredere şi vă ajută atunci când vă săturaţi să mai purtaţi rochii. De asemenea, merg a fi combinate foarte uşor şi nu necesită multe cunoştinţe în materie de modă pentru a fi mixate „ca lumea”.

Culorile anului 2013:

În continuare, am să vă prezint 5 ţinute create în funcţie de ceea ce se poartă primăvara aceasta, dar şi în funcţie de culorile cele mai râvnite ale sezonului:

1. Emerald green

Dacă verdele smarald tot a fost ales ca şi culoare a acestui an de către pantone, îl adăugăm şi noi cumva prin dulapul nostru. Puteţi crea o ţinută elegantă alegând o bluză peplum, o fustă cu pliuri, sacou negru clasic, colier statement colorat, dresuri negre, pantofi şic şi o geantă de umăr în asorteu cu ţinuta. Veţi fi o adevărată reprezentare a acestui anotimp 😉 .

zzzzplisata1

2. Dusk blue

În cazul în care sunteţi atrase de stilul preppy, foarte potrivit celor de la facultate, puteţi fi o adevărată senzaţie alegând o fustă cu pliuri, o cămaşă albă clasică, o haină elegantă, dresuri gri petrol, şosete cu dantelă, pantofi cu imprimeu de leopard (pentru un efect fierce, nu de alta 😀 ! ) şi o geantă maxi cu studs.

zzzzplisata2

3. Poppy red

Facem noi ce facem şi tot la începuturi ne întoarcem! Alcătuiţi o ţinută plină de farmec combinând o fustă cu pliuri roz pal, o bluză roşie cu volane (extrem de feminină), dresuri de culoarea piciorului, pantofi cu vârf argintiu şi o geantă în tonalitate cu ţinuta aleasă.

zzzzplisata3

4. Classic black

Nu se află printre culorile propuse de pantone, însă sigur se găseşte prin gardeorba noastră 😀 . Uneori, trebuie să fim şi funcţionale, nu? Alegeţi o fustă neagră cu pliuri, o bluză specială, dresuri negre, botine moderne, un colier statement auriu în asorteu cu geanta de umăr şic.

zzzzplisata4

5. Linen

Iată o ţinută care se găseşte în totalitate pe placul meu 😀 . Fiţi trendy, stylish, elegante, adorabile, feminine, florale sau cum mai doriţi voi prin alegerea unei fuste aurii, o cămaşă cu imprimeu floral, dresuri de culoarea piciorului, botine cu imprimeu şi un clutch auriu.

zzzzplisata5

Reclame