Cum ne îmbrăcăm la…?

V-am promis un articol special legat de 8 martie şi iată că mă ţin de cuvânt 😀 . Ziua de 8 martie este specială pentru toate femeile: suntem  prinţesele propriei noastre zi, reuşim să fim apreciate pentru ceea ce reprezentăm şi ce este cel mai bine, putem face excese în materie de modă. Putem purta pantofii aceia roz pe care i-am luat dintr-un moft, putem încerca acea coafură pe care am vazut-o pe youtube, ne putem cumpăra noi produse de machiaj (doar e ziua noastră! ) sau putem da fuga într-un magazin pentru un outfit de ultim moment. Fie că suntem singure, mame, soţii, iubite sau logodite, ne putem sărbători aşa cum dorim. Este timpul să lăsăm deoparte barierele cotidiene şi putem străluci cu un zâmbet larg şi o pereche potrivită de tocuri 😉 .

Cât despre ţinutele pe care urmează să vi le propun, mi-aş fi dorit să creez mult mai multe. Însă am decis să merg pe cele care mi-au plăcut cel mai mult şi sper să vă inspire suficient încât să nu aveţi probleme în alcătuirea outfitului perfect.

1. Trendy

Haine: dacă vă decideţi să fiţi în tonalitate cu cele mai noi tendinţe ale modei, atunci mergeţi pe combinaţia alb-negru. Minimalistă, şic şi foarte modernă, sigur nu veţi da greş cu ea. Am ales o pereche de pantaloni cu talie înaltă în dungi alb-negru, o bluză aurie foarte feminină, o pereche de pantofi nude, geantă modernă şi o haină elegantă.

Machiaj: vă propun cat eyes, buze roşii şi blush roz sau perle.

Coafură: bucle elegante sau un coc modern lejer.

zzzzmartie1

2. Stylish

Haine: fiţi romantice şi perfecte alegând o bluză peplum cu imprimeu floral, o pereche de skinny jeans crem, jachetă modernă pastelată, botine cu şiret, colier statement elegant şi un clutch dantelat.

Machiaj: fard de ochi crem, mascara, blush şi buze roz.

Coafură: o coadă lejeră cu păr lăsat desprins în jurul feţei.

zzzzmartie2

3. Şic

Haine: surprindeţi în modul cel mai plăcut posibil şi optaţi pentru o rochie şic nude, dresuri în culoarea piciorului, sacou roşu elegant, botine şi geantă de umăr în aceeaşi nuanţă. Veţi reuşi cu siguranţă să fiţi o adevărată divă.

Machiaj: mascara, eye liner, blush corai, buze roşii.

Coafură: părul prins pe o parte cu o agrafă elegantă.

zzzzmartie3

4. Elegantă

Haine: mergeţi la sigur pe clasica „little black dress”, însă alegeţi ceva special şi mai ieşit din comun. Nu de alta, dar vrem să fim unice de ziua noastră, nu? Adăugaţi un colier statement elegant, pantofi moderni şi un clutch fancy.

Machiaj: smokey eyes, mascara, blush şi buze nude.

Coafură: păr împletit

zzzzmartie4

5. Specială

Haine: dacă vreţi să produceţi senzaţie, alegeţi o rochie cu model printat şi material lucios, pantofi moderni, haină elegantă şi  un clutch în contrast. Aşa nu numai că veţi reuşi să ieşiţi din tiparele vechi ale modei, dar veţi străluci prin alegerea făcută.

Machiaj: fard de ochi turquoise, mascara, blush, buze corai.

Coafură: nu ştiu exact traducerea în română, însă daţi un search pe google la „twisted bun” 😉

zzzzmartie5

Reclame