Inspiraţie…de mărţişor

Ştiu că articolul acesta vine cu întârziere, dar facultatea şi călătoriile spre casă reuşesc să-mi ocupe o parte majoră de timp. Lăsând deoparte acest subiect, trebuie să ne bucurăm de venirea primăverii şi în acelaşi timp să ne deschidem unor noi tendinţe şi idei. Toate înfloresc în acest sezon, aşa că ne putem adapta şi ne putem mereu reinventa, fiind adevărate fashioniste. Sezonul acesta ne vom bucura de culori vii, grafisme încântătoare, materiale spectaculoase şi idei romantice.

Inspiraţia acestui articol este foarte sugestivă şi a venit odată cu sosirea mărţişorului – eternul simbol al primăverii. Este vorba despre cele două culori reprezentante ale mărţişorului – albul şi roşul. În cazul în care vreţi să fiţi speciale, deveniţi chiar voi un mărţişor purtând aceste două nuanţe. Sunt culori uşor de combinat, uşor de găsit şi uşor de manipulat. Luaţi un articol alb din dulap, un altul roşu, adăugaţi o pereche spectaculoasă de botine (sau orice pereche de pantofi doriţi) şi finisaţi cu accesorii pe măsură 😀 .

1. Alcătuiţi o combinaţie şic-casual, alegând o pereche de skinny jeans albi, o cămaşă roşie, un sacou elegant negru, botine casual, un colier statement auriu şi un clutch feminin dantelat. Veţi fi o adevărată senzaţie a primăverii.

zzzzmartisor1

2. Puteţi fi elegante şi în tonalitate cu cerinţele actuale ale modei alegând o pereche de pantaloni roşii, o bluză peplum albă, botine moderne, o brăţară de mărţişor şi o geantă maxi neagră.

zzzzmartisor2

3. Puteţi reda excelent tendinţe şi cunoştinţe în materie de modă combinând o fustă cu pliuri şi un sacou roşu, o cămaşă în alb şi negru, dresuri negre, botine roşii şi o geantă de umăr cu model simpatic.

zzzzmartisor3

4. Pentru cele care nu se tem să fie îndrăzneţe, recomand un outfit modern şi totodată foarte stylish: pantaloni scurţi negri, bluză roşie, colier statement negru, dresuri vişinii, botine profesionale, trench negru şi o geantă albă (să nu lipsească una dintre culorile esenţiale ale mărţişorului, nu-i aşa?).

zzzzmartisor4

5. Fiţi moderne şi exact în modelul mărţişorului mixând o bluză feminină, un sacou roşu, colanţi negri, pantofi roşii şi un clutch elegant. Nu numai că veţi fi în spiritul acestei sărbători, dar veţi reuşi să produceţi o impresie mai mult decât plăcută.

zzzzmartisor5

Anunțuri