Ţinute…cu sacou

De-a lungul ultimelor luni aţi avut ocazia să îmi observaţi preferinţele şi cred că aţi văzut că sunt o MARE admiratoare a sacourilor. Colorate, negre, simple, cu design complicat, cu materiale imprimate sau sidefate, orice fel de sacou mă încântă enorm. De aceea vă şi recomand cu căldură să le folosiţi ori de câte ori aveţi ocazia pentru că merg la orice tip de ţinută (mai puţin la cele sportive, desigur 😆 ). Fie că le preferaţi la un eveniment profesional sau pentru o ţinută de facultate, ele vă vor asigura aerul competent şi abil în orice moment. Adăugaţi o pereche de pantofi super sau o geantă trendy şi veţi obţine instantaneu o ţinută de efect.

Vă propun următoarele combinaţii cu sacou negru (este cel mai uzual şi poate fi foarte uşor găsit) 😉 :

1. Şic

Ce poate fi mai plăcut decât o combinaţie trendy? Sunt sigură că undeva prin dulap aveţi o cămaşă albă (dacă nu, se poate face rost de una cu uşurinţă) şi o puteţi combina clasic cu un sacou negru (care este foarte uzual). Aduceţi elemente trendy alegând o pereche de pantaloni cu model, botine şic, un colier statement colorat şi o geantă simplă, dar de efect.

zzzzsacou1

2. Trendy

Pantofi roşii la o ţinută care nu are roşu 😀 Această combinaţie este fix pe placul meu aşa că o propun ori de câte ori am ocazia. Fiind o tendinţă actuală, o puteţi combina cu un alt trend – bluza cu animal imprimat. Sacoul negru, pantalonii de piele şi geanta roşie în asorteu cu pantofii vă vor asigura o ţinută demenţială.

zzzzsacou2

3. Preppy

Dungi, fustă cu pliuri şi sacou elegant. Mai bine de atât nici că aţi putea merge la ţintă. Alcătuiţi un outfit modern şi trendy în stil preppy alegând o fustă colorată cu pliuri, o cămaşă în dungi, un sacou negru, dresuri în aceeaşi nuanţă, botine profesionale şi un clutch de piele. Veţi fi vedeta fashionului.

zzzzsacou3

4. Casual

Uneori, este de ajuns doar o bluză de efect şi un contrast modern pentru a fi sigure că alcătuiţi un outfit demenţial. Ca şi în acest caz. Cu un sacou negru, o bluză în mai multe culori, panntaloni simpli, botine colorate şi o geantă de umăr mint green puteţi obţine un look super.

zzzzsacou4

5. Stilat

Mereu am fost de părere că puteţi fi perfecte cu rochia perfectă. Este de ajuns doar alegerea unei rochii simpatice pentru a vă asigura un look de efect. Am ales o rochie în stil army, un sacou negru cu croială elegantă, dresuri negre, botine şic un clutch stilat.

zzzzsacou5

Reclame