Cum ne îmbrăcăm…?

Cum ne îmbrăcăm în prima zi de facultate din cel de-al doilea semestru?

Pentru mine, cel puţin, această problemă este oarecum fundamentală. Revenim după o vacanţă binevenită în care ne-am relaxat după o sesiune teribilă (teribilă în sensul că am muncit ca nişte nebuni şi am trecut printr-o serie de emoţii care de care mai cumplite). Şi atunci când revenim, vrem să o facem cu stil, nu? 😀 Aşa că trebuie să producem o impresie plăcută şi să îi încântăm pe cei din jurul nostru cu ţinuta aleasă.

Vă propun în următoarele minute 5 ţinute tocmai potrivite pentru un nou semestru:

1. Colourful outfit

Pentru cele care doresc să fie confortabile, dar şic la facultate, propun combinaţia următoare: pantaloni coloraţi (este un trend foarte apreciat al momentului), un top dantelat într-o culoare de contrast, sacou închis la culoare (bun pentru a balansa nuanţele puternice), un lănţişor funky, cizme şi geantă maro.

zzzzfmi1

2. Chic&trendy

Da, ţinuta aceasta mă descrie perfect pe mine 😀 . Fiţi şic alegând o fustă cu pliuri neagră, o cămaşă colorată modernă (preferabil mai închisă la culoare), sacou negru (pentru o asortare potrivită), dresuri negre, botine vişinii profesionale şi o geantă maxi în care să avem loc să ne aşezăm dosarele şi caietele (plus accesorii, machiaj şi tot ce mai avem de obicei prin geantă).

zzzzfmi2

3. City girl

Uneori, este nevoie doar de o pereche senzaţională de botine pentru a obţine un look de efect. Dacă aveţi o astfel de pereche minunată de botine moderne, puteţi opta pentru skinny jeans, o bluză cu dantelă (tot este un material preferat al momentului), un trench crem, geantă de umăr şi un colier statement verde smarald (doar e culoarea anului!).

zzzzfmi3

4. Daring print

Produceţi senzaţie şi fiţi spectaculoase alegând pantaloni cu imprimeu de animal (orice fel de imprimeu de acest tip), o bluză confortabilă bej, o geacă îndrăzneaţă, un colier funky, botine cu şiret şi o geantă cu imprimeu. O ţinută care exprimă perfect trendurile actuale.

zzzzfmi4

5. Stripes

Dacă dungile tot sunt la modă, de ce să nu evidenţiem acest lucru? Putem alege o rochie minunată cu linii, pe care o putem asorta perfect cu un sacou negru şi cizme de piele cu toc. Pentru o pată de culoare, ne putem opri asupra unor dresuri colorate (în cazul meu vişinii) şi putem completa totul cu o geantă şic lucioasă.

zzzzfmi5

Reclame