Cromatică: argintiu

Vă spuneam că am ceva în mod special cu argintiul şi auriul în ultimul timp. Mai ales de când mi-am luat o fustă mini argintie mai mult decât adorabilă din mall de la reduceri (IUBESC REDUCERILE!!!). Nu sunt una dintre cele care proclamă că se îmbracă scump şi cu bun-gust, sunt de părere că trebuie să avem în garderoba noastră şi articole scumpe, dar şi altele ieftine (nu o să dau pe un maieu alb banal mai mult decât merită, nu? 😉 ). Oricum, cert este că iubesc fusta argintie şi o voi purta de ziua mea 😀 .

În cazul în care aveţi un articol argintiu în dulap şi nu ştiţi cum să îl combinaţi, iată 5 idei trendy:

1. Dungi şi culoare.

Da, se poartă dungile. Da, se poartă pantalonii coloraţi. Aşa că dacă aveţi o bluză argintie, o puteţi combina de minune cu un sacou în dungi alb-negre, pantaloni coloraţi, pantofi uşori, colier statement modern şi o geantă maxi neagră (trebuia şi o pată de neutralitate, nu? 😉 ).

zzzzargintiu1

2. Preppy şi stilată

Dacă aveţi de gând să produceţi senzaţie în jurul vostru, alegeţi o fustă cu pliuri argintie, o cămaşă cu guler negru, o jachetă modernă, dresuri negre, botine cu studs şi o geantă albastru roial (aşa, ca să aducem ceva colorat în outfitul nostru).

zzzzargintiu2

3. Casual şi trendy

Cred că toate avem cel puţin o bluză călduroasă de iarnă prin dulapul nostru… Ei bine, graţie modei şi tuturor mixurilor pe care le putem face, o putem combina cu o pereche de pantaloni argintii. Adăugăm mai mult îndrăzneală în ţinută cu accesorii roşii (colier, brăţară, clutch şi opincuţe cu studs).

zzzzargintiu3

4. Profesională şi elegantă

Unele dintre noi chiar nu se pot abţine să lase deoparte stilul profesional, aşa că pentru acelea dintre voi propun următoarea ţinută: blugi evazaţi, o jachetă argintie, pantofi moderni cu platformă şi un clutch „oglindă” – îl numesc în acest fel pentru că redă foarte bine textura.

zzzzargintiu4

5. Stilată, trendy, şic

Mi se pare că cele mai de sus descriu perfect această ţinută 😀 . Produceţi furori alegând o pereche de pantaloni scurţi argintii, bluză peplum burgundy, colier fin, clutch argintiu, dresuri gri şi pantofi verzi (doar e culorea anului!).  Desigur, machiajul trebuie neapărat să conţină fard de ochi verde!!!

zzzzargintiu5

Reclame