Ţinute de…

Că tot este mâine Ziua Îndrăgostiţilor, am decis să abordez astăzi o temă interesantă şi deopotrivă adorabilă, tocmai potrivită pentru a intra în spirit de sărbătoare. Tema despre care vă tot vorbesc este trendul creat de inimi. Da! Inimă, inimioară, „inimuţă” sau aşa cum vă place să o numiţi 😀 . Designerii par a avea o înclinaţie spre a crea tot felul de bluze funky care înfăţişează inimi, tocmai potrivite pentru a fi combinate şi purtate după propriul plac. Indiferent de culoare şi model, bluzele acestea fac furori şi le puteţi găsi şi pe la noi (le-am văzut prin câteva magazine 😉 ).

Iată 5 ţinute create cu inimioare 😀

1. Mergeţi pe o ţinută modernă combinând o bluză cu inimă roz, pantaloni de piele negri, pantofi nude cu platformă, geantă de umăr roz şi brăţară elegantă cu buline negre.

zzzzinima1

2. Dacă sunteţi uşor mai provocatoare, puteţi alege o bluză vişinie cu inimă, colanţi cu imprimeu abstract, cizme înalte de piele, colier statement auriu şi geantă de umăr maro.

zzzzinima2

3. În cazul în care nu puteţi lăsa stilul deoparte, faceţi o alegere interesantă între o fustă de piele şi o bluză cu inimă glitter. Adăugaţi dresuri negre (doar e iarnă!), botine elegante şi un clutch roz sidefat.

zzzzinima3

4. Dacă vreţi să străluciţi, puteţi merge asupra unei combinaţii şic formate din fustă pencil argintie, bluză cu inimioare roşii, sandale nude, clutch alb adorabil şi o brăţară argintie.

zzzzinima4

5. Surpriză!

Nu întâlnim doar bluze cu inimioare, iată şi o rochie cu un astfel de imprimeu! Combinată cu un colier statement elegant, botine cu studs şi un clutch roşu, vă va asigura un outfit de zile mari 😀 .

zzzzinima5

Reclame