Style Crush : Louise Roe

Când eşti vedetă, o condiţie obligatorie pentru imaginea ta o reprezintă stilul tău. Fie că preferi să fie boem, îndrăzneţ, stylish, casual sau elegant, stilul face parte din CV-ul prezentat zilnic publicului larg. Aşa că, dacă eşti o vedetă în tendinţe sau „fashionable” (dacă preferăm termenul în engleză), cu atât mai bine pentru tine!

Cel puţin, pentru stilista britanică Louise Roe, aceste sfaturi merg de minune. Stilul vedetei variază de la cele mai riscante noi tendinţe apărute în modă la cele mai clasice şi feminine piese. Louise este o admiratoare a culorilor, aşa că veţi descoperi o gamă variată de nuanţe în garderoba vedetei. Tot aşa, despre Louise nu se poate spune că preferă o anumită haină gen „ea poartă doar rochii”. Nu, nici gând. Vă invit în următoarele minute să descoperiţi unele dintre cele mai recente şi trendy apariţii ale vedetei:

zzzzlr1. Green suit: Louise chiar nu se teme de compromisuri! Aceasta alege un costum verde cu un statement necklace auriu, la care alege un clutch imprimat şi o bentiţă crem adorabilă.

2. Lace lover: nu numai că este o rochie modernă, dar mai este şi foarte feminină! Jumătate compactă, jumătate semitransparentă, rochia nude de dantelă constituie o piesă de rezistenţă în garderoba vedetei.

3. Grecian goddes: rochiile albe mulate, despicate deasupra piciorului, încrustate cu puţin auriu sunt parcă ivite din poveştile greceşti. Louise optează pentru o astfel de rochie cu ocazia prezentării unor premii importante.

4. Just a bit of satin: dacă sunteţi o admiratoare a satinului, atunci sigur vă plac şi rochiile de tipului celei pe care o poartă Louise. Aceasta adaugă un clutch maxi în două tonalităţi şi pantofi cu vârf ascuţit pentru a finisa o ţinută elegantă.

5. Pop combination: ce vă spuneam despre multitudinea de culori? În acest outfit, Louise optează pentru o fustă de piele roz perlat, o bluză cu imprimeu galbenă, sandale nude şi un clutch în contrast roşu.

6. Blue sky: Louise optează pentru delicateţea fragilă alegând o combinaţie soft între o fustă pencil albă, o bluză fină albastru deschis şi pantofi argintii.

7. Loose blouse: bluzele largi care se modelează după siluetă sunt un adevărat trend al momentului şi vedeta îl evidenţiază alegând o pereche de pantaloni negri moderni, un clutch cu imprimeu şi sandale în mai multe nuanţe.

8. Sheer dress: rochiile semitransparente sunt un alt trend al sezonului. Louise optează pentru o rochie cu un singur umăr la care adaugă în contrast pantofi şi accesorii albastru deschis.

9. Contrast girl: Louise realizează un contrast reuşit între o haină oranj, pantaloni de piele 7/8, pantofi în două nuanţe, clutch galben. Culorile nu sunt puse inestetic, dimpotrivă, fiecare corespunde unei alte nuanţe (exemplu: clutchul cu bentiţa galbenă).

Reclame