Inspiraţie…matematică

Când eşti student şi mai ales unul la matematică, tinzi ca toate lucrurile din jurul tău să semene cu obiecte matematice. Fie că auzi „demonstraţie”, „echivalent cu” sau „limita unui…” chiar dacă nu sunt din contexte matematice, tot aşa le asociezi. Mai ales după o sesiune FULL OF MATH. Ştiu eu ce spun 😀 .

Aşa că, fără să vreau, am fost inspirată de cursurile predate şi matematică în general. Pentru cei care nu iubesc matematica, vă dau un sfat: nu o consideraţi grea. Cu profesorul potrivit, cu un efort din partea voastră şi cu puţin ajutor celebral, este cam greu să nu înţelegeţi materia 😉 .

Inspiraţia acestui articol vine mai ales din partea geometriei şi a algebriei. Prima, datorită figurilor geometrice pe care le întâlnim zilnic: cerc, triunghi, pătrat, etc. A doua, datorită cifrelor şi numerelor. Nu vă spun nimic de spaţii vectoriale, principiul contracţiilor sau modus ponens (vă las să descoperiţi singuri 😀 ).

Pozele din background sunt făcute de mine la caietele mele de matematică. Mai original decât atât nici nu se putea, nu?

Hai să trecem la prezentarea celor 5 ţinute matematice:

1. Cercuri

Că tot se poartă şi sunt adorabile! Alcătuiţi o ţinută funky-profesională alegând o bluză cu buline, sacou negru simplu, o pereche de pantaloni profesionali gri petrol, botine elegante, o geantă de umăr nude şi un guler cu studs.

zzzzmate1

2. Triunghiuri

Nu mare mi-a fost mirarea când am găsit şi lanţ, dar şi bluză cu motive geometrice! Acesta da noroc 😉 . Pentru că fustele cu pliuri sunt la mare căutare, am ales o astfel de fustă împreună cu bluza „geometrică”, dresuri gri, cizme înalte nude şi geantă de piele elegantă. Lanţul cu triunghi este exact elementul perfect de finisare.

zzzzmate2

3. Linii

Un alt trend recent este cel al liniilor! Orizontale sau verticale, sunt prezente pe cele mai noi articole în vogă ale sezonului. Am combinat sacoul în dungi cu o cămaşă elegantă albă, skinny jeans, botine maro (aşa, pentru o pată de contrast) şi o geantă în contrastul nedemodat alb-negru.

zzzzmate3

4. Dungi

Acum normal că folosesc şi sinonime, nu o să spun tot „linii”, nu? 😉 . Iată un outfit tineresc şi vesel format din bluză cu inimă, skinny jeans, cardigan cu dungi, geantă neagră. Am adus o pată de culoare prin botinele moderne, brăţara în asorteu şi colierul funky.

zzzzmate4

5. Cifre

Combinaţia dintre o bluză pufoasă şi fusta plisată este relativ nouă şi dă rezultate excelente! Aşa că încercaţi o altfel de combinaţie alegând două articole de acest gen, dresuri negre, botine cu platformă şi o geantă roşie de contrast. Ca accesoriu şi pentru a vă arăta înclinaţia către matematică, puteţi alege şi o pereche de cercei în formă de triunghi.

zzzzmate5

Reclame