Cum ne îmbrăcăm la…?

De fapt, cum ne îmbrăcăm de Ziua Îndrăgostiţilor? Da, este aproape aici şi recunosc, chiar şi eu care creez imediat ţinute, am stat ceva timp pe gânduri până am finisat cele 5 outfituri 😀 . Este o zi specială pentru orice cuplu şi o zi şi mai specială pentru fashionistele care de această dată vor lăsa deoparte atitudinea îndrăzneaţă şi vor opta pentru una boemă, feminină, elegantă şi dulce. Doar trebuie să impresionăm plăcut,nu? 😉

Ca şi sfaturi pentru această zi, vă recomand următoarele:

1. Nu vă machiaţi excesiv. Este de ajuns un machiaj natural sau unul care să fie în tonalitate cu ţinuta aleasă.

2. Alegeţi ţinute care să vă evidenţieze calităţile, nu urmaţi doar trendurile fără a vă mai păsa dacă este într-adevăr potrivită pentru voi.

3. Zâmbiţi dulce şi impresionaţi-vă partenerul cu surprize plăcute. Aşa veţi avea parte sigur de ziua perfectă.

Iată cele 5 ţinute create pe care vi le propun:

1. Puteţi merge la sigur cu o cămaşă feminină, fustă cu pliuri argintie pentru o pată de efect, o brăţară perlată, dresuri negre, lanţ elegant, botine moderne şi geantă de umăr.

zzzziubire1

2. Dacă sunteţi mai puţin boeme, mergeţi pe varianta ţinutei moderne: pantaloni skinny roşii, bluză neagră modernă, brăţară multicoloră, clutch argintiu şi pantofi bleumarin. Doar aşa, pentru o pată de contrast 😀 .

zzzziubire2

3. Puteţi fi elegante şi casual şi exact „cum trebuie” cu o pereche de skinny jeans, top alb, jachetă trendy, botine cu platformă maro şi geantă de umăr în aceeaşi nuanţă. Cu această ţinută sunteţi sigur pregătite pentru orice ocazie.

zzzziubire3

4. Ilustraţi-vă perfect sentimentele şi alegeţi o bluză cu inimoară. Da, uneori chiar este indicat să surprindeţi plăcut 😀 . Adăugaţi o pereche de pantaloni cu imprimeu floral, un sacou oranj, botine elegante şi geantă de umăr.

zzzziubire4

5. Puteţi fi întruchiparea perfecţiunii cu rochia potrivită 😉 . Trust me. Alegeţi o rochie perfectă cu dantelă şi pliuri, adăugaţi o pereche de dresuri şi botine nude. Finalizaţi cu o pată de contrast roşie la clutch-ul ales. Fiţi aşadar perfecte 😀

zzzziubire5

Anunțuri