Alo! În vogă!

Avantajul de a te plimba prin mall sau de a frunzări paginile de modă îl constituie faptul că auzi de cele mai noi tendinţe în materie de fashion. Spre exemplu, „colindând” prin magazine, am observat un trend şic şi tineresc foarte bine promovat. Anume? Pantalonii coloraţi! Fie că sunt lila, roz, mint green, galbeni, roşii, verzi sau orice alte nuanţe îi puteţi găsi la preţuri accesibile şi puteţi face o întreagă gamă de combinaţii reuşite cu ei. Dacă sunteţi în căutare de inspiraţie, ei bine, aţi nimerit exact la locul potrivit 😀

Vă propun în continuare combinaţii moderne şi foarte şic cu pantaloni coloraţi 😉

1. Contrast maker

Nă vă este teamă de contraste şi culori? Foarte bine atunci! Puteţi alcătui o ţinută foarte şic formată din pantaloni coloraţi roz şi o bluză verde neon. Pentru a balansa oarecum nuanţele puternice alegeţi o pereche simplă de pantofi şi o geantă de umăr neagră. Un colier funky cu model este tocmai bun ca accesoriu.

zzzzcolorati1

2. In love with Paris

Bluzele cu text sunt iarăşi un alt element promovat sezonul acesta. Puteţi combina o astfel de bluză cu pantaloni mint green şi un sacou elegant nude. Adăugaţi şi o culoare închisă (spre exemplu maro) la pantofi şi geantă pentru o ţinută balansată.

zzzzcolorati2

3. Dress to impress

Dacă galbenul este o culoare care va fi folosită la vară, asta nu ne împiedică să o folosim şi acum 😀 . Cu o cămaşă delicată, o vestă modernă cu studs, pantaloni galbeni, cizme înalte, colier colorat şi geantă elegantă puteţi crea un outfit îndrăzneţ şi foarte stilat.

zzzzcolorati3

4. Day dreamer

Pentru culoarea acestor pantaloni prefer să păstrez termenul din engleză şi anume, teal. Mi se pare mult mai sugestivă decât cea românească şi este mai uşor de folosit pe site-urile de modă. Combinaţi perechea teal de pantaloni cu un tricou imprimat, sacou nude, pantofi uşori, colier auriu şi geantă de umăr.

zzzzcolorati4

5. Wait! Pink and purple

Uneori, cel mai bine este să mergem pe vechile combinaţii şi în acest caz am ales rozul cu lila 😀 Alegeţi o cămaşă modernă, o pereche de pantaloni coloraţi şi un sacou puternic nuanţat. Păstraţi accesoriile şi încălţămintea în tonalităţi neutre pentru a nu părea ieşită de la circ 😉

zzzzcolorati5

Reclame