Ţinute cu cămăşi

V-aţi pus vreodată întrebări legate de cum să vă îmbrăcaţi cu o cămaşă? Nu ştiţi cum să evidenţiaţi o banală cămaşă albă? Cum să creaţi o ţinută modernă cu vechea voastră cămaşă albă? Cum să ieşiţi din monotonie cu o combinaţie şic?

Ei bine, articolul acesta este dedicat în totalitate subiectului acesta. Cred că fiecare dintre noi a purtat măcar o dată în viaţă o cămaşă simplă albă. Şi chiar dacă nu aţi făcut-o, staţi liniştite! Cămăşile acestea se găsesc peste tot, la toate preţurile şi puteţi încerca oricând doriţi o ţinută cu cămaşă.

Nu are rost să vorbesc foarte mult acum, o să prezint pe măsură ce vă arăt ţinutele create de mine pe polyvore 😀

1. Pantofii roşii

Da, mai ales acum că sunt în tendinţe şi scot din banal orice ţinută 😀 . O cămaşă albă, o pereche de skinny jeans negri, pantofi roşii, un colier adorabil, o brăţară de contrast şi o geantă de umăr roşie vă vor asigura o ţinută de efect.

zzzzcamasa1

2. Ţinuta profesională

Când auzim de cămăşi, tindem imediat să ne gândim la ţinute de birou super şic şi super profesionale. Mergem la sigur cu o fustă pencil, o cămaşă albă, un sacou modern cu studs, pantofi înalţi cu vârf negru şi o geantă elegantă.

zzzzcamasa2

3. Army style

Cred că aţi remarcat tipul acesta de jachetă care a devenit o favorită a sezonuului. Cine spune că nu putem adăuga această jachetă army unei ţinute şic formată din pantaloni de piele, cămaşă, geantă maxi cu studs şi pantofi cu imprimeu de leopard? 😀

zzzzcamasa3

4. Papion, papion, papion.

Sau cravată. Dar eu am ales papionul pentru că mi se pare foarte simpatic şi adorabil. Pantalonii coloraţi sunt un trend al momentului aşa că profitaţi şi adăugaţi banala cămaşă albă la ei. Un papion colorat, o brăţară aurie, pantofi eleganţi şi un clutch crem vor finisa o ţinută tinerească şi veselă.

zzzzcamasa4

5. Extravaganţă jucăuşă

Ei, eu nu mă pot abţine. Sacourile, imprimeurile şi accesoriile sunt nelipsite din majoritatea ţinutelor pe care le creez. My bad 😉 . De această dată, am combinat cămaşa cu o fustă modernă cu imprimeu, un sacou portocaliu, sandale cu platformă şi o geantă de umăr în contrast super şic.

zzzzcamasa5

Reclame