Style Crush : Selena Gomez

Un alt style crush al meu este cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez. Indiferent de viaţa ei amoroasă, diva reuşeşte de fiecare dată să surprindă cu ţinute stylish, unele îndrăzneţe, altele „cuminţi”, altele foarte elegante – de cele mai multe ori ea fiind pe covorul roşu o adevărată inspiraţie în materie de fashion. În viaţa cotidiană, Selena optează pentru ţinute casual, cele mai multe fiind edgy şi oarecum băieţeşti. Vă invit să urmăriţi în continuare un colaj pe care l-am creat cu unele dintre cele mai recente apariţii ale vedetei:

zzzzsg

1. Casual, baby! O pereche de colanţi negri, o cămaşă cu imprimeu, botine cu studs şi geanta maxi sunt cele pe care se bazează Selena pentru a crea o ţinută casual.

2. Elegant diva. O rochie glamour neagră cu o croială superbă şi dungi aurii-metalice este perfectă pentru a reda farmecul feminin. Un cluth de piele şi buclele jucăuşe completează de minune rochia.

3. Keeping it casual. O bluză albă, o jachetă tip army kaki, o pereche de pantaloni cu model, cizme înalte şi o geantă de piele creează pentru Selena un outfit casual.

4. Abstract print. Imprimeurile galactice cu stele, planete şi mai ales cosmos sunt un trend actual foarte apreciat. Diva poartă o bluză cu imprimeu, skinny jeans negri, botine cu studs şi geantă maxi.

5. Soft peplum. Iată o altă vedetă care se avântă în trendul creat de peplum! Selena alege o piesă adorabilă compusă din bluză peplum dantelată şi fustă elegantă. Coafura retro, clutch-ul metalic şi pantofii eleganţi completează de minune ţinuta.

6. Soldier style. Selena mixează un tricou simplu turquoise, skinny jeans negri, cizme înalte cu toc şi o jachetă militărească pentru un look comfy.

7. Shining diva. Tânara alege o rochie super şic cu dantelă, mai mult decât elegantă şi mai mult decât potrivită pentru a reda trendurile actuale. Sandalele simple şi clutch-ul negru sunt elementele de finisare ale outfitului.

8. A bit of metallics. La rochia albă oarecum sexi cu împletituri metalice, Selena adaugă o pereche de pantofi cu textură metalică şi un zâmbet larg.

9. Glamour girl! Rochia pe care o poartă Selena este minunată! Este un număr frumos, riscant, dar foarte elegant. Machiajul este într-un perfect asorteu cu rochia şi clutch-ul metalic este un must-have.

Anunțuri