Inspiraţie…clasică

Uneori, cel mai bine este să ne lăsăm pe mâna clasicului când alcătuim o ţinută. Asta e! Cu toate avem momentele noastre când nu ne stă capul la tot felul de combinaţii de culori, materiale sau imprimeuri. Şi atunci, soluţia cea mai avantajoasă este să căutăm în dulap după haine care nu se demodează uşor şi să le mixăm cât mai convenabil stării în care ne aflăm. Şi, în plus, putem fi sigure că ansamblăm o ţinută de efect super-classy 😀 .

Iată câteva combinaţii pe care vi le propun:

1. Clasicul palton

Ei bine, la mine nu este tocmai clasic, dar aşa sunt eu: caut mereu piesele cele mai ieşite din comun :wink:. Combinaţia este realizată dintr-o haină închisă la culoare, o pereche de skinny jeans, botine elegante şi o geantă neagră (care apropo, nu se va demoda prea curând).

zzzzclasic1

2. Clasica bluză călduroasă

Ştiţi ceva? Când vreţi să purtaţi tot ce aveţi în dulap, treceţi la acţiune! Urmaţi modelul actriţei Lauren Conrad https://justafashionista.wordpress.com/2013/01/26/tinuta-zilei-comfy-or-stylish/ şi alegeţi o pereche de pantaloni profesionali, o bluză pufoasă şi o pereche extravagantă de pantofi metalici. Trebuie să existe şi o piesă de rezistenţă,nu ?

zzzzclasic2

3. Clasicele dungi

Ciudat, dar chiar în acest moment port o bluză aproape identică cu cea din imagine, numai că este pe verde 😆 . Faceţi o combinaţie preppy-clasic alegând o fustă cu pliuri, un colier statement în asorteu, dresuri negre, o geantă de umăr neagră şi botine cu platformă.

zzzzclasic3

4. Clasicele sandale

Trebuie să avem o pereche de sandale undeva prin dulăpiorul nostru, nu? Şi dacă nu avem, putem improviza cu uşurinţă 😉 . Alegeţi o combinaţie „cappucino” (eu aşa am numit-o) alcătuită din pantaloni skinny crem, bluză peplum bej şi geantă elegantă.

zzzzclasic4

5. Clasica pălărie stylish

Trebuie să recunoaştem: tipul acesta de pălărie transformă orice ţinută într-una super stylish. Adăugaţi-o la o ţinută formată din skinny jeans, cămaşă colorată, pantofi roşii şi geantă de umăr în contrast.

zzzzclasic5

Anunțuri