Cromatica: corai

Am ales pentru astăzi o nuanţă caldă, feminină şi foarte şic. Ghiciţi despre ce vorbesc? Sigur că da! Că doar am scris în titlu 😉 😆

Lăsând ironia deoparte, am optat pentru corai din mai multe motive. A fost o nuanţă folosită de vedete pe covorul roşu destul de des în ultimul timp, este o culoare pe care o regăsiţi cu uşurinţă în magazine şi puteţi face combinaţii demenţiale cu ea. Pornind de la banalul alb, contrastând cu un mint green şi sfârşind cu o culoare metalică gen auriu sau argintiu, puteţi alcătui o serie largă de ţinute reuşite. De asemenea, o puteţi adapta cu uşurinţă stilului vostru, chiar dacă sunteţi mai casual, mai şic sau mai profesională. Totul depinde de preferinţele voastre care sunt primele (reţineţi!) tot timpul.

Iată ce combinaţii vă propun eu:

1. Pentru cele şic. Vă place să urmaţi trendurile? Aveţi ceva în mod special cu hainele tip peplum? Nu vă este teamă de combinaţii? Atunci, încercaţi această combinaţie formată din pantaloni metalici aurii, bluză peplum corai, o jachetă neagră pentru neutralitate alături de cizme cowboy şi geantă de umăr.

zzzzcorai1

2. Pentru cele profesionale. Dragele mele, ştiţi că stilul vostru este unul reuşit oricând. Profitaţi de acest avantaj şi încercaţi o combinaţie formată din pantaloni profesionali corai, bluză trendy cu studs, colier corai, botine cu platformă şi o geantă super şic în două nuanţe.

zzzzcorai2

3. Pentru cele stilate. Ups! Vorbeam cumva de mine? Yep, that’s me. Pentru cele stilate, iată o combinaţie fenomenală: fustă mulată roz pal, cămaşă corai, colier fancy, pantofi cu vârf ascuţit crem, brăţară aurie şi o geantă de umăr într-o nuanţă neutră. Wow!

zzzzcorai3

4. Pentru cele casual. Da, ştiu. Este greu să lăsăm pantalonii deoparte iarna, dar mai acordaţi o şansă şi fustelor. Nu veţi regreta! Puteţi încerca o combinaţie la sigur formată din fustă corai, bluză tricotată, un colier statement fancy, un sacou negru, dresuri în aceeaşi nuanţă, cizme înalte şi o geantă neagră. O combinaţie super drăguţă.

zzzzcorai4

5. Pentru toate. Cu toate că putem fi adeptele unui anumit stil, ne putem dezice uşor (că doar suntem fete, nu 😆 ?) şi putem opta şi pentru un alt mix altfel decât de obicei. Alegeţi o pereche de pantaloni cu talie înaltă, bluză metalică şic, un sacou corai cu croială modernă, geantă de umăr maro şi pantofi corai. So trendy!

zzzzcorai5

Anunțuri