Alo! În vogă!

Alarmăăăăăăăăăă!

Se poartă pantofii roşii. Admit it. Şi nu eu lansez acest trend, ci vedetele alături de cei mai renumiţi designeri ai lumii (aruncaţi o privire aici: http://www.net-a-porter.com/product/336419 http://www.net-a-porter.com/product/339387  http://www.net-a-porter.com/product/336441 şi aici http://www.stylebistro.com/lookbook/Peep+Toe+Pumps/JumOhgRkj0b/angle/LnCiGGr17Zl http://www.stylebistro.com/lookbook/Evening+Pumps/SCEnn7ww-Ss/angle/qOgbeY53h51 şi dacă vă faceţi timp şi aici http://www.stylebistro.com/lookbook/Peep+Toe+Pumps/HcX7dPeuIue/angle/Im63KxJqVsE ce pereche SUPER de pantofi http://www.stylebistro.com/lookbook/Peep+Toe+Pumps/HcX7dPeuIue). Se vede că mi-am făcut lecţia, nu? 😀

Şi acum, trec direct la prezentarea ţinutelor create cu pantofi roşii:

1. All black?

Mergeţi la sigur cu o bluză peplum modernă neagră, pantaloni simpli, un sacou de completare, un clutch glitter, un colier statement auriu pentru o pată de strălucire metalică şi desigur, botine roşii. Veţi produce senzaţie.

zzzzpantofirosii1

2. Black and white and…red

O combinaţie preferată de designeri este cea între negru, alb şi roşu. Desigur că roşu! O rochie neagră elegantă, o jachetă albă, geantă maxi cu studs, colier statement argintiu, dresuri negre şi botine roşu cu negru sunt cele necesare pentru a crea o ţinută de efect.

zzzzpantofirosii2

3. Contrast maker

Dacă sunteţi o fană a culorilor, mergeţi pe această variantă: skinny jeans, cămaşă mint green, jachetă din denim cu studs, pantofi roşii ultra şic şi o geantă de umăr în aceeaşi culoare. Va fi o ţinută de neuitat!

zzzzpantofirosii3

4. Simple, yet stylish

Nu vreţi să vă complicaţi cu combinaţii? Foarte bine. Alegeţi o pereche de pantaloni albastru roial, o cămaşă simplă albă, o jachetă profesională, adăugaţi un colier modern (nu de alta, dar trebuie să ieşim din monotonie), un clutch în mai multe nuanţe şi adăugaţi la sfârşit o pereche mortală de pantofi roşii.

zzzzpantofirosii4

5. Going back to black

Fiţi în centrul atenţiei cu o rochie modernă plisată şi cu guler, dresuri negre, un sacou super şic roşu, un clutch fancy cu pietre şi o pereche mai mult decât perfectă de botine roşii.

zzzzpantofirosii5

Anunțuri