Request: Roşu-negru

La cererea mamei mele, vorbim astăzi despre o combinaţie seducătoare absolut fermecătoare! Anume, combinaţia roşu-negru. Da, chiar aceasta pentru că tipul acesta de combinaţie este la fel de normal cum este să purtăm cizme iarna sau să ne îmbrăcăm super bine la un eveniment sau să fim profesionale în ziua interviului! Însă, multe dintre noi se tem de această combinaţie. De ce? Roşul este o culoare puternică, a pasiunii, a feminităţii la un grad ridicat de stilat. Combinat cu clasicul negru al sobrietăţii, al eleganţei subtile, se obţine un mix esenţial, parcă perfect pentru femeile puternice. Nu vă temeţi de această combinaţie! O puteţi obţine uşor punând laolaltă haine normale cu altele foarte şic.

Vă voi prezenta în continuare 5 ţinute alcătuite pe baza acestei combinaţii demenţiale:

1. Just trendy: combinaţi o cămaşă roşie cu elemente dantelate, o fustă cu pliuri modernă, un cardigan trendy cu studs, dresuri negre, botine roşii şi un clutch în aceeaşi nuanţă pentru a obţine o combinaţie explozivă de tendinţe actuale.

zzzznegrurosu1

2. Classic, yet modern: alegeţi o combinaţie oarecum clasică din pantaloni de piele negri, bluză simplă, sacou roşu elegant, cizme înalte de piele şi o geantă super şic pentru a finisa un outfit perfect pentru o zi ocupată.

zzzznegrurosu2

3. So elegant: fiţi elegante într-un mod şic alegând o rochie roşie modernă, un sacou negru, dresuri negre, botine cu talpă roşie (hai să ţinem combinaţia până la capăt!) şi o geantă neagră perfectă pentru a reda eleganţa combinaţiei realizate.

zzzznegrurosu3

4. Can you spot the red?: nu eu, ci vedetele par a impune un nou trend şi anume: pantofii roşii! Alegeţi o ţinută complet neagră sau complet albă şi adăugaţi pantofi roşii. Veţi obţine un rezultat excelent! Eu am mers pe mâna unei bluze dantelate, pantaloni simpli negri, sacou elegant şi un clutch lucios.

zzzznegrurosu4

5. Just perfect: am văzut zilele trecute în Bucureşti o rochie aproape identică cu aceasta numai că era pe roz şi m-am îndrăgostit instantaneu! Super-şic, super-feminină, super-trendy merge a fi combinată cu dresuri negre, o haină elegantă, botine cu platformă şi un clutch în cele două nuanţe despre care vorbim astăzi. O combinaţie fatală!

zzzznegrurosu5

Anunțuri