Style Crush: Jessica Alba

Încep noul an cu un nou crush în modă şi anume, bine-cunoscuta divă Jessica Alba. Aceasta reuşeşte să facă salturi trendy de la ţinutele casual purtate în familie la cele glamour de pe covorul roşu. Remarc o înclinaţie reuşită către combinaţiile moderne, efectuate de fiecare dată ori într-un mod feminin, ori într-unul casual spre sportiv. Jessica ţine cont şi de cele mai noi trenduri când alcătuieşte un outfit, aşa că aşteptaţi-vă să regăsiţi tendinţe în ţinutele sale! Jonglând mereu între compoziţii reuşite, Jessica este una dintre cele mai bine îmbrăcate dive ale momentelui.

Iată unele dintre cele mai recente apariţii ale acesteia:

zzzzja

1. Outgoing diva: diva se remarcă prin contraste foarte plăcute în stilul cotidian. În această ţinută, ea alege o pereche de blugi, o bluză colorată, eşarfă roz, botine de piele întoarsă şi o geantă galbenă.

2. Professional outfit: puteţi crea o ţinută foarte şic alegând o pereche de blugi evazaţi moderni, un trench alb, botine cu platformă bej şi o geantă maro cărămizie.

3. Peplum!: Jessica alege o rochie colorată modernă peplum pe care o combină cu o pereche de pantofi bej pentru o întâlnire în cadrul filmelor. O ţinută cu care puteţi merge la sigur.

4. Casual day: Jessica este o mare iubitoare de eşarfe, le regăsiţi în multe dintre ţinutele sale. Ca şi aici: skinny jeans, bluză neagră simplă, cizme înalte lucioase şi eşarfă albastră.

5. Elegant leather: rochiile de piele duc cu gândul de cele mai multe ori spre sexi, însă Jessica creează un outfit de natură elegantă cu rochia neagră modernă. Buzele oranj sunt exact pata de culoare necesară!

6. So stylish: Jessica alege o combinaţie care nu se va demoda niciodată între o rochie neagră lungă şi o haină elegantă pentru a-i ţine de cald. Clutch-ul lucios şi machiajul natural sunt perfecte pentru a finisa acest outfit.

7. Normal style: regăsiţi acest tip de ţinută mai peste tot (skinny jeans, bluză maro, geacă de piele neagră, cizme de piele întoarsă, eşarfă bleu şi geantă casual).

8. Chic outfit: ce fac pălăriile şic dintr-o ţinută! Jessica oferă o altă imagine asupra outfitului său alegând un poncho negru, blugi simpli, cizme lucioase cu toc şi o geantă de umăr cu studs.

9. Princess alike: rochia divei pare scosă dintr-un basm, nu-i aşa? Delicată, feminină, vaporoasă şi mai mult decât şic, este o rochie care produce senzaţie. Minunată, într-adevăr!

Reclame