Alo!În vogă!

Deşi am trecut într-un nou an, iarna este încă aici şi noi înca trebuie să ne gândim la combinaţiile care trebuie făcute pentru a ne simţi lejere şi călduroase. În afară de clasicele bluze tricotate care ne permit să le combinăm eventual cu o vestă sau o cămaşă pe sub ele, se remarcă jachetele! Nu numai că sunt moderne, se găsesc într-o varietate plăcute de nuanţe, dar şi merg a fi combinate cu maieuri, tricouri sau bluze cu mânecă lungă. Astfel că mereu puteţi face combinaţii, părând fresh şi nou îmbracată mai tot timpul. Optaţi pentru orice tip de jachetă doriţi pentru că aceasta va merge cu multe dintre hainele din garderoba voastră.

Spuneam că jachetele merg să fie combinate în multe feluri în funcţie de preferinţele voastre, aşa că ceea ce vă prezint eu este puţin privit prin prisma a ceea ce puteţi face în realitate.

1. Jacheta printată: dacă aveţi norocul să puneţi mâna pe o astfel de frumuseţe, atunci norocul vostru! O puteţi combina cu bluze simple sau clasice, de preferinţă monocromatice. Am ales pantaloni eleganţi crem cu dungă pe margini, botine de piele întoarsă şi o geantă oranj pentru a fi în tonalitate cu jacheta.

zzzzjacket1

2. Dacă preferaţi o jachetă tip sacou este foarte bine pentru că eleganţa acesteia vă permite să faceţi combinaţii trendy şi profesionale. Ca aceasta: pantaloni negri evazaţi, bluză peplum dantelată, botine cu platformă, clutch în tonalitate cu sacoul şi colier statement trendy.

zzzzjacket2

3. Jachetele cu imprimeuri florale sunt foarte trendy şi stylish aşa că puteţi merge la sigur cu ele. Le puteţi combina cu o cămaşă colorată, fustă mini plisată, dresuri negre, botine moderne, geantă simplă şi lanţ funky. O ţinută tinerească şi perfectă pentru a face impresie!

zzzzjacket3

4. Dacă preferaţi delicateţea, puteţi alege o jachetă în culori pale, tocmai bună pentru a defeni feminitatea blândă. Alegeţi o bluză închisă la culoare, blugi cu talie înaltă, botine în culoarea jachetei şi o geantă de umăr turquoise pentru a face un contrast modern.

zzzzjacket4

5. Pentru ieşirile de seară, alegeţi preferabil o jachetă glitter, metalică sau strălucitoare pentru a alcătui un outfit de efect. Combinaţi-o cu o rochie neagră dantelată, botine cu studs şi o geantă de umăr în tonalitatea ţinutei. Veţi străluci în lumina fashionului.

zzzzjacket5

Reclame