Cromatica: auriu

Revelionul, într-o oarecare măsură, este şi o sărbătoare a luminilor caracterizate mai ales prin jocul de artificii atât de faimos de la 12:00 noaptea. Fiind o sărbătoare luminoasă, ca o nuanţă predominantă se remarcă auriul- o culoare blândă, caldă, feminină, seducătoare şi plină de eleganţă.

De aceea, astăzi vom vorbi despre auriu şi cum putem asorta această nuanţă. Este perfectă pentru contraste, dar este perfectă şi pentru completări. Merge a fi combinată mai ales cu nuanţe puternice, primare ca roşul, albastrul sau verdele. Poate fi însă şi combinat cu secundare ca maroul, coraiul sau culori pale.

Auriul este ideal pentru orice eveniment important pentru că scoate o ţinută din monoton indiferent că este de tip glitter sau doar aceasta este culoarea materialului. Îl recomand cu mare căldură atât acum de Revelion, dar şi cu alte ocazii.

Iată câteva ţinute create pe baza acestei nuanţe:

1. Cu verde: cu un sacou verde pal, pantaloni moderni, bluză aurie elegantă, pantofi strălucitori şi geantă de umăr puteţi crea atât o ţinută obişnuită la serviciu, cât şi una de seară datorită eleganţei bluzei.

zzzzauriu1

2. Cu roşu: puteţi alcătui o ţinută foarte şic alegând o bluză roşie peplum, fustă mini aurie, dresuri negre, trench crem, colier statement auriu, botine simple şi o geantă de umăr neagră. O ţinută complexă care redă excelent trendurile actuale.

zzzzauriu2

3. Cu albastru: ce merge mai bine cu albastrul roial decât auriul? O bluză elegantă cu flori, fustă aurie, sacou modern de tip glitter, botine albastru roial şi geantă maxi în aceeaşi nuanţă sunt ingredientele necesare pentru o ţinută de top.

zzzzauriu3

4. Cu crem: nu trebuie să utilizăm doar nuanţe primare, putem foarte bine să le luăm şi pe cele secundare. Alegeţi o pereche de pantaloni aurii cu model, bluză crem strălucitoare, pantofi glitter, trench crem, colier statement şi un clutch elegant pentru un outfit superb.

zzzzauriu4

5. Cu mai multe nuanţe: fiţi îndrăzneţe şi alegeţi o bluză peplum fără mâneci strălucitoare, pantaloni classy oranj, pantofi eleganţi maro, geantă de umăr roz pal şi sacou auriu. Veţi fi vedeta oricărui eveniment cu această ţinută!

zzzzauriu5

Reclame