Alo!În vogă!

Că tot suntem în acest interval plăcut dintre Crăciun şi Revelion, am decis să abordez o temă foarte plăcută şi extrem de elegantă. Pentru că astăzi vom vorbi despre rochiile superbe de dantelă care sunt nu numai trendy, dar sunt şi extrem de frumoase! Ele sunt tocmai potrivite pentru a fi purtate cu ocazia Revelionului, dar şi în alte zile sau la alte evenimente când doriţi să fiţi şic şi elegante.

Destul cu introducerea, să trecem la prezentarea celor 5 ţinute create special cu această ocazie:

1. Outfit: rochie elegantă dantelată de culoarea uleiului de măsline, completată de pantofi argintii eleganţi, colier simplu, brăţară trendy şi clutch negru cu studs.

Machiaj: creion de ochi argintiu, rimel, blush corai şi buze roşii.

zzzzlacedress1

2. Outfit: rochie roşie cu dantelă neagră sexi, completată de dresuri simple, botine roşii, brăţară maxi şi geantă de umăr cu puncte aurii.

Machiaj: fard de ochi crem, rimel, blush roz şi buze roşii.

zzzzlacedress2

3. Outfit: rochie dantelată în nuanţe pastelate, completată de un sacou în tonalitate cu rochia, pantofi albastru roial, colier statement în aceeaşi nuanţă şi clutch argintiu.

Machiaj: fard de ochi în culorile ţinutei, rimel, blush corai, luciu de buze sidefat.

zzzzlacedress3

4. Outfit: rochie dantelată burgundy, dresuri negre, jachetă cu glitter, botine elegante şi clutch cu model în tonalitatea ţinutei.

Machiaj: fard de ochi alb, rimel, perle, ruj burgundy.

zzzzlacedress4

5. Outfit: rochie roşie cu V dantelat sexi, pantofi de piele întoarsă eleganţi, clutch cu imprimeu de leopard, brăţară turquoise în contrast.

Machiaj: creion de ochi turquoise, rimel, blush roz, buze roşii.

zzzzlacedress5

Reclame