Ţinute de Crăciun

Sărbătoarea minunată a Crăciunului este un motiv de inspiraţie de fiecare dată pentru mine şi toate culorile, luminile, colindele, aromele se îmbină într-o senzaţie perfectă de creaţie şi imaginaţie. Ţinutele de Crăciun trebuie să exprime căldură, lejeritate şi veselie într-un mod foarte şic. De acord cu mine, nu? Putem să ne jucăm, să experimentăm sau putem să mergem la sigur cu ţinute confortabile şi drăguţe.

Indiferent în ce categorie v-aţi situa, iată câteva exemple pe care vi le ofer:

1. Casual-profesional: personal, sunt o mare admiratoare a sacourilor aşa că nu ezit să le folosesc ori de câte ori am ocazia! Spre exemplu, am combinat această bluză dantelată albă cu o pereche de blugi evazaţi comozi, o pereche de botine extravagante, un clutch în acelaşi model cu motivul ţinutei şi un sacou profesional burgundy.

zzzzcraciun1

2. Dulce-trendy: fusta plisată este mai mult decât adorabilă şi combinată cu o bluză în tonalitatea sărbătorii, dresuri funky, un colier statement şi geantă elegantă va asigura o ţinută perfectă. Daca adăugaţi şi o pereche de botine roşii sexi cu buze în aceeaşi nuanţă, veţi fi fenomenală!

zzzzcraciun2

3. Peplum-trendy: peplumul este deja un stil şi dacă aveţi prilejul să găsiţi o astfel de bluză roşie, puteţi şti sigur că veţi merge la sigur cu ea. Combinată cu o pereche de pantaloni scurţi cu studs, dresuri funky, un colier cu model şi cizme înalte veţi întregi un outfit de neuitat.

zzzzcraciun3

4. Casual-lejer: eu nu mă dezic de la cele spune mai înainte şi insist asupra sacoului pe care l-am combinat în acest caz cu o bluză cu text, pantaloni de piele, balerini de Crăciun şi clutch în tonalitate cu topul. O ţinută adorabilă, de efect, mai mult decât perfectă pentru această sărbătoare!

zzzzcraciun4

5. Şic-elegantă: rochia roşie este aproape un simbol de Crăciun aşa că nu veţi greşi cu ea dacă aveţi îndoieli. Combinată cu un sacou albastru roial pentru a ţine de cald (ştiu că repet laitmotivul sacoului :D), botine elegante şi un clutch cu imprimeu de leopard veţi alcătui un outfit excelent.

zzzzcraciun5

Reclame