Request: Crăciun fericit!!!!!

Crăciun fericit, dragi cititori!

Cu ocazia acestei sărbători magice vă urez multă sănătate, fericire, o mulţime de realizări şi succese şi o mare de iubire în viaţa voastră! Să aveţi parte de tot ceea ce vă doriţi mai arzător şi o mulţime de haine care să fie pe placul vostru!

Şi pentru că această sărbătoare necesită câteva teme festive, am ales o serie de rochii pe care le puteţi purta cu ocazia Crăciunului. Ca şi culoare predominantă veţi întâlni, desigur, roşul! Iată un colaj simplu pe care vi-l propun:

zzzzrochiicraciun

Observaţi că în mod predominant se remarcă rochiile cu o croială elegantă asupra liniilor corpului, rochiile pe bază de glitter pentru o sărbătoare cât mai strălucitoare, rochiile cu accente trendy (gen guler, cut-out, modele retro)  şi cele cu o fixaţie deosebită asupra elementelor feminine. De la rochia verde de dantelă, la cea strălucitoare auriu-argintie, la cea roşie cu guler strălucitor, la gea neagră şic cu linii aurii, la cea neagră cu model roşu, la cea retro cu model vişinie, la cea neagră cu spatele gol şi la cea roşie sexi veţi găsiţi o sursă bună de inspiraţie.

Vă plac? Şi dacă da, care este preferata voastră?

Reclame