Alo!În vogă!

Materiale pufoase şi călduroase…culori blânde şi atrăgătoare…luminiţe cliplind vesel în brad…o ciocolată caldă sau un ceai parfumat lângă noi…senzaţia minunată oferită de apropierea sărbătorilor…

Toate acestea mă conduc cu gândul către bluzele călduroase pe care le purtăm cu această ocazie a anului când căldura şi confortul se combină într-o reacţie reuşită de fashion. Da, ştiu, numai cu gândul la modă sunt!

Însă subiectul pe care îl abordez astăzi este atât de popular în acest sezon încât este aproape imposibil să nu îţi placă. Bluzele de iarnă sunt atât de frumoase şi merg a fi purtate cu orice! Le găsiţi într-o gamă variată de culori, texturi sau modele şi le puteţi combina după bunul plac într-un stil casual sau unul foarte şic. Totul rămâne la alegerea voastră, însă eu nu mă pot împiedica să nu vă arăt câteva combinaţii trendy care poate vă vor fi pe plac:

1. Am adăugat această bluză simplă bej cu o textură bogată la o pereche de pantaloni 7/8, un colier auriu, geantă de umăr neagră şi pantofi moderni cu vârf auriu care merg de minune cu tonalitatea ţinutei. O ţinută lejeră dar foarte şic care merge a fi purtată în această perioadă a anului.

zzzzpullover1

2. Animalele pe bluze sunt un subiect trendy şi vă puteţi alege o astfel de bluză pe care să o combinaţi spectaculos cu o fustă cu imprimeu de leopard, dresuri negre, geantă de umăr cu ţepi şi pantofi simpli negri. O combinaţie care va oferi cunoştinţele voastre în materie de modă.

zzzzpullover2

3. Contrastul este la el acasă şi îl puteţi recrea foarte uşor alegând o bluză cu imprimeu colorat, o pereche de blugi evazaţi, un colier statement auriu, pantofi şi geantă roşie astfel încât să oferiţi imaginea aproapiată a Crăciunului. Simplu, dar de efect!

zzzzpullover3

4. Nimeni nu spune că nu putem pune laolaltă mai multe materiale călduroase! Alegeţi o bluză simplă şi pantaloni călduroşi dintr-un material bogat pe care combinaţi-le cu accesorii argintii (clutch, brăţară, colier şi o pereche fantastică de pantofi metalici).

zzzzpullover4

5.  Iată o ţinută de sărbătoare şi petrecere tocmai potrivită pentru sezon formată din fustă strălucitoare cu talie înaltă, o centură adorabilă cu funtiţă, bluză aurie, un colier statement, pantofi moderni şi un clutch elegant. Un outfit mai mult decât reuşit!

zzzzpullover5

Reclame