Style Crush: Nina Dobrev

Pe Nina Dobrev o cunoaşteţi cel mai probabail în rolul său faimos din serialul de succes „The Vampire Diaries”, jucând-o spectaculos pe protagonistă – Elena Gilbert. Însă actriţa nu se remarcă doar pe micile ecrane, ea este o inspiraţie şi atunci când vine vorba despre modă, remarcându-se printr-un stil simplu în viaţa de zi cu zi şi într-unul fastuos pe covorul roşu. Nina este extrem de apreciată pentru alegerile făcute pentru covorul roşu alegând rochii extravagante de o frumuseţe extraordinară.

Iată un colaj cu unele dintre cele mai recente apariţii ale actriţei:

zzzznd

1. Red passion: rochiile roşii (şi cu dantelă) sunt atât de feminine şi frumoase încât nu ai cum să greşeşti cu ele! Nina adaugă farmec ţinutei cu o pereche de sandale elegante şi o coafură retro care merge mână în mână cu rochia romantică.

2. Abstract print: imprimeurile abstracte sunt la ele acasă în ultimul timp şi Nina alege un costum trendy cu acest tip de print foarte şic. Pantofii cu vârf portocaliu şi părul prins sunt cele necesare pentru a finisa o ţinută şic.

3. Romantic lady: iată una dintre vestitele rochii de covor roşu ale actriţei care se remarcă printr-o fineţe şi un romantism foarte feminin. Aceasta este completată de pantofi simpli şi o coafură în acelaşi stil feminin.

4. Peplum trend: da, am spus că diva urmăreşte trendurile actuale şi o demonstrează foarte bine prin alegerea acestei rochii roşii de tip peplum. Contrastul este prezent prin alegerea sandalelor lila, buzele roşii şi buclele atrăgătoare.

5. Printed yet elegant: rochiile şic nu sunt lipsite din garderoba actriţei şi Nina alege o rochie portocalie cu un imprimeu elegant şi retro la care adaugă o pereche de botine trendy şi un clutch negru lucios.

6. Golden feel: auriul este atât de frumos în preajma sărbătorilor de iarnă! Mai ales dacă se află într-o rochie modernă cu strasuri foarte şic şi foarte trendy. Contrastul este la el acasă prin alegerea unei perechi de pantofi albastru roial care finisează un outfit perfect.

7. Satin perfect: satinul ca material exprimă blândeţe şi o moliciune feminină atât de perfectă încât nu ai cum să nu o placi. Rochia 3/4 mulată combinată cu sandale vişinii, un clutch crem şi buze în nuanţa pantofilor sunt ingredientele necesare pentru o ţinută reuşită.

8. Professional street style: Nina alege o ţinută profesională pentru stilul cotidian formată din blugi evazaţi, bluză simplă neagră, sacou crem modern, botine simple şi o geantă de umăr neagră.

9. Sweet lady: da, rochiile roşii sunt perfecte (am mai spus acest lucru) şi combinate cu un sacou potrivit, balerini lejeri şi o geantă de umăr şic vor crea împreună o ţinută feminină şi tocmai potrivită pentru o plimbare.

Reclame